Bez suvišnog kiča i scenografije - Elton John održao odličan koncert u Beogradu

Tekst: B.M.
Foto: JLP


SINOĆ je u beogradskoj Areni koncert održao legendarni Elton John. Tamošnji mediji sasuli su salve pohvala na britanskog glazbenika. Elton je pred nešto više od sedam tisuća obožavatelja napravio koncert od dva i pol sata. Iako se danas brojne zvijezde pokušavaju probiti radeći ekscese i inzistirajući na pomalo morbidnoj i lošoj scenografiji, mogli bi ponešto naučiti od Eltona Johna, koji je zaista klasa za sebe.

Koncert je održao na jednostavnoj bini, bez kičaste scenografije i efekata, samo Elton i njegovih pet glazbenika

Koncert je održao na jednostavnoj bini, bez kičaste scenografije i efekata, samo Elton i njegovih pet glazbenika, piše Blic. Nakon što je za početak otpjevao "Love Lies Bleeding" i "Saturday Night's Alright", pozdravio je publiku u Beogradu i izrazio veliko zadovoljstvo što je nakon mnogo godina ponovno u tom gradu. Iako je velika zvijezda, Elton ne izigrava divu pa je od prvog do zadnjeg trenutka radio na animiranju publike i stvaranju što bolje atmosfere u Areni. Izveo je neke od svojih najvećih hitova, "Don't Let The Sun Go Down On Me", "Sorry Seems To Be Hardeset Word" te "Candle In The Wind".

Poželio puno sreće srpskoj nogometnoj reprezentaciji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Elton je ubrzao ritam i zapjevao pjesmu "Bennie And The Jets", a nastavio uz hitove "The Bitch Is Back" te "I'm Still Standing". Koncert je zaključio pjesmom "Crocodile Rock", a kada je publika tražila još, John je na bis otpjevao "Circle Of Life" te "Your Song". Nakon toga je pozdravio beogradsku publiku i poželio im puno sreće na Svjetskom prvenstvu. Elton je u Beograd stigao bez svog supruga Davida, a došao je privatnim avionom.  Na aerodromu su ga dočekala dva Mercedesa, a nosači su uzeli nekoliko njegovih torbi.

Lista zahtjeva

Pod policijskom pratnjom pjevač se dovezao do beogradske Arene i vrijeme do koncerta proveo u garderobi. Tamo su ga dočekala dva velika stola, dvije stolice, četiri stolčića za kavu te dvije stolne i pet podnih lampi. Pažnja je bila posvećena i biljkama koje su bile u njegovoj garderobi, četiri velike palme ili fikusa, te tri biljke srednje veličine. Također, John je zahtijevao da mu u garderobi bude sedam kockastih vaza u kojima će se nalaziti po sedam ruža.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara