Bianca Jagger postala "beskućnicom" zbog svađe oko stana

BIANCA JAGGER, bivša supruga pjevača Rolling Stonesa Micka, izjavila je u utorak da je postala "beskućnicom", nakon što se s vlasnikom iznajmljenog stana posvađala zbog plijesni, koja je, kako kaže, zarazila stan u newyorškoj Park Avenue.

Jagger (59), koja se pojavila pred sudom na Manhattanu, izjavila je da je skoro tri godine živjela u stanovima prijatelja, jer njezin četverosobni stan, kojega je plaćala 4.600 dolara mjesečno, nije bio prikladan za stanovanje.

Jagger stoga od vlasnika stana i radnika koji su ga popravljali traži 20 milijuna dolara, jer su joj neprestano istjecanje vode iz slavina i problemi s zaraznom plijesni uzrokovali dišne i neurološke probleme, te neizdržive glavobolje.

"To je bilo vrlo teško i naporno iskustvo, koje mi je poremetilo čitav život", rekla je jagger. "Postala sam beskućnicom. Zbog toga sam teško obavljala sve poslove, a i ozbiljno mi je narušeno zdravlje", dodala je.

Sudac Leland De Grasser objedinio je njezin odštetni zahtjev od 20 milijuna dolara i tužbu vlasnika za neplaćenu stanarinu, pa bi se oboje trebali pojaviti na idućem saslušanju zakazanom za 7. lipnja.

Bianca je prestala plaćati stanarinu u ožujku 2003. godine, a vlasnik sada traži da ju se izbaci iz stana.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara