Biba iz ŽNV-a pokazala kako izgleda danas: "Ja sam uvijek ista"

Biba iz ŽNV-a pokazala kako izgleda danas: "Ja sam uvijek ista"
Foto: RTL/Instagram

BISERKA MIKULANDRA iz showa "Život na vagi" pokazala je kako izgleda godinu dana nakon završetka treće sezone emisije koju prate mnogi Hrvati.

"Godina je prošla. Ja sam uvijek ista. Ostat ću uvijek ista", napisala je Biba uz selfie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bisa 💗 Bilice (@biserkamikulandra) on

Biserka je u show ušla sa 130 kilograma, a kilograme je počela nakupljati tijekom trudnoće. "Ne mogu si kupiti odjeću u svakom dućanu, sve mi je tijesno. Ne mogu se kretati cijeli dan kao što bih htjela i samo gledam gdje ću sjesti", priznala je tad Biserka i priznala da želi smršavjeti kako bi mogla podignuti svoju kćer i usmjeriti je na pravi put.

Cilj joj je bio da u showu padne ispod 100 kilograma i to joj je i uspjelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bisa 💗 Bilice (@biserkamikulandra) on

"Zatrudnjela sam sa svojih 18 godina i dobila sam preko 40 kilograma, i od tada nikako dolje. Na kraju odustaneš i zanemariš se. Nemam namjeru da mi se to ikad više dogodi. Čim sam izašla iz kuće počela sam trenirati s iskusnom trenericom Ivanom Žonjom tri puta tjedno jer ne mogu zbog posla više. Ali zato svaki dan brzo hodam po Bilicama. S Ivanom nakon Nove godine krećem i s tečajevima za pretile osobe za skidanje kila jer smatram kako sve ovo što sam naučila u 'Životu na vagi' i određenu popularnost koju sad imam treba i iskoristiti na najbolji način te pomoći i sebi i drugima. Već imamo prijavljenih 16 žena, i to su uglavnom osobe koje su se sramile zbog svoje težine upisati ove redovite treninge i teretane", rekla je prošle godine za Šibenik.in.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bisa 💗 Bilice (@biserkamikulandra) on

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara