Big Brother će s Antonijom Blaće voditi Nataša Bekvalac?

Screenshot: Youtube

NAKON brojnih nagađanja tko će biti voditeljske uzdanice regionalnog Big Brothera, RTL Televizija je ovih dana i službeno potvrdila da će "hrvatske boje" braniti Antonija Blaće. Njena suvoditeljica bi, piše Alo!, mogla biti pjevačica Nataša Bekvalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Osoba koja će zasigurno voditi Big Brother je Antonija Blaće, a druga voditeljica će možda biti Nataša Bekvalac, mada to još nije konačna odluka Emotiona. Međutim, taj drugi voditelj će možda biti i netko od onih ljudi koji su prethodnih godina uspješno vodili ovaj reality, poput Ane Mihajlovske, Milana Kalinića, Marijane Mićić, Irine Radović i Dragana Marinkovića Mace", izjavila je glasnogovornica produkcijske kuće Emotion, Ivana Škorić.

Podsjetimo, u novoj sezoni hrvatskog Big Brothera će se u BB kući, koja će se nalaziti u Beogradu, naći stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Svi oni će dobiti priliku pokazati sve svoje vještine, talente, osobine, ambiciju i odlučnost u borbi za nagradu od 100.000 eura. Nova sezona počinje uskoro - zato pripremite se!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara