Big Brother: "Doktor" Nemeš zaključio da je Marijana napeta pa ju je opuštao masažom

Foto: vb4.emotion.rs

ODMAH nakon jutrošnjeg buđenja stanari Big Brother kuće posvetili su se ulogama koje su im dodijeljene za tjedni zadatak "Starački dom". Doktor Nemeš brižno je obišao svoje pacijente i za svakog je imao riječ, dvije podrške. Sestre su pomogle bakama i djedovima oko oblačenja i jutarnje higijene. Nemeš i Ema su dogovorili planove za sutrašnji dan. I ukućani na otpadu su odmah po ustajanju navukli svoje kostime, a potom raspravljali o količini veša kojeg će danas morati oprati te namirnica koje moraju pripremiti nindži Radiši. Djevojke su komentirale kako im ipak najteže pada to što se ne smiju šminkati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukućani su se poprilično dobro snašli u svojim novim ulogama, a svi su se složili kako su najbolje legle djedu Džordžu te direktorici Emi koja voli šefovati pa stalno kontrolira rad staračkog doma i naređuje svom osoblju. Djedice Lestera i Nikolu njihova uloga također baš zabavlja, naročito pažnja koju im sestre posvećuju. I na otpadu su reakcije različite. Ukućani ne znaju što ih je snašlo, a to se naročito vidjelo kad im je stigao prljavi veš na pranje. Dragana i Soraja su se čak i posvađale oko toga. Duško je rekao kako bi volio biti djed uz baku Milu. To je izjavio pred Sorajom, uvjeren kako će je tako napraviti ljubomornom.

U glavnoj kući je na sestri Marijani jako vidljivo nezadovoljstvo pa je u više navrata komentirala kako će poludjeti. Doktor Nemeš joj je već rekao da je napeta i da se mora opustiti jer joj je tlak visok, a sad joj je u opuštanju odlučio i pomoći pa su prvo šetali i razgovarali u dvorištu, a potom ju je izmasirao. Očito je da je ovaj odnos između liječnika i medicinske sestre sve samo ne profesionalan. Na Marijani se vidjelo kako joj prija Nemešova naklonost i briga. S druge strane, spremačica Tamara nije toliko vesela jer djedica Nikola odmara dok ona po cijeli dan čisti, pa ne mogu toliko uživati u zajedničkom druženju koliko su navikli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara