Big Brother: Dvije djevojke ulaze u Kuću, nominirani Tomislav i Lucija

Big Brother: Dvije djevojke ulaze u Kuću, nominirani Tomislav i Lucija

OSIM redovitih nominacija, večerašnja emisija Big Brothera začinila je i najava ulaska triju djevojaka u Kuću. Samo tjedan dana nakon što je izbačena, u Kuću se vraća 25-godišnja Rina Dehni. Riječanka će ući u Kuću s posebnim zadatkom (koji će se naknadno otkriti) i gubi pravo osvajanja glavne nagrade. "Drago mi je što se vraćam, želim pridobiti Ivanove osjećaje i pažnju", rekla je Rina i dala nagovijestiti da ćemo se njihovog seksa tek nagledati.

Stižu buduća Playboyeva zečica i osvetoljubiva Splićanka

Dvije nove stanarke "tajlandske kuće" također su predstavljene u emisiji. Plavokosa Sabina dolazi iz Valpova, ima 24 godine i želja joj je postati slavna. Nakon šest godina veze, udala se prije dva tjedna pa očito umjesto na medeni mjesec kreće sama na Tajland. Za sebe kaže da je uzorna domaćica, ali da joj je uzor Paris Hilton. Radi u butiku, ponosna je na golišavu duplericu u jednim dnevnim novinama, no njezin san je puno veći - osvanuti na naslovnici Playboya.

Druga "prinova" Big Brother zajednice je 21-godišnja Mira, studentica ekonomije koja povremena radi kao konobarica. Smatra se provokativnom i ne suviše pričljivom. Brineta za sebe kaže da je često nervozna pa grize nokte, teško prihvaća poraz, malo je osvetoljubiva, voli provocirati i želi da uvijek njezina bude zadnja. Nema sumnje, idealna za društvo u azijskoj Kući. One će krenuti ovih dana na Tajland, a tijekom sljedećeg tjedna ući će u Kuću, među 11 stanara koji ni ne sumnjaju što ih čeka.

Oni su proteklog tjedna bili okupirani svojim problemima, odnosima, ljubavlju i mržnjom. A budući da ni ovaj tjedan nisu prošli tjedni zadatak, imat će na raspolaganju tek 660 kuna. Činilo se da su vijest prihvatili mirno jer, prema svemu sudeći, na nedostatak hrane već su naviknuti. Gladnih želudaca, čini se, brže razmišljaju u ispovjedaonici, jer nikad dosad nominacije nisu prošle tako brzo - svi su stanari dobro znali koga će nominirati i to su učinili bez puno okolišanja. Većina njih povratnu kartu za Hrvatsku poželjelo je Tomislavu i Luciji.

"Beta je nominirala sebe samo zbog Lucije"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan M. otvorio je ovotjedne nominacije udijelivši glas Luciji jer su se posvađali zbog Rine. "Bila je bezobrazna, nazvala me budalom", rekao je Ivan, koji je glas dao i Valeriji "jer previše i nepotrebno psuje". Marko je nominirao Luciju jer vrbuje stanare i Tomislava jer se u rijetkim stvarima slažu. Krešo je također lako izgovorio dva imena – Lucijino jer nije zadobila njegovo povjerenje, a Markovo jer se njegovo ponašanje kosi s Krešinim načelima.

Tomislav se prošli tjedan svađao s Markom i Monikom zbog njihove neprestane želje za duhanom pa je u ispovjedaonici izgovorio njihova imena. Lucija je odabrala oba Ivana. "Ivan L. je inteligentan i drag momak, ali meni je nezanimljiv, a Ivan M. želi uvijek biti u središtu pažnje inače je u depresiji i duri se", objasnila je. Saši nije jasno kako nekome može biti važnija cigareta od hrane pa je Valeriju zbog toga nominirao, a kod Tomislava mu smeta što mu nikad ništa ne odgovara i smatra ga djetinjastim. Moniki su na tapeti ove večeri bili Tomislav i Lucija. "Ne volim njegove neprimjerene šale jer me zna dovesti do osjećaja srama, a Lucija je izgubila svoje ja. Nisam ljubitelj glumatanja i ulizivanja", rekla je. 

Ornela je nominirala Mrkvicu jer ju je "upilavao dva tjedna s drpanjem Rine" i Ivana L. jer "uvijek ima nešto za reći i najčešće to koristi da izazove konflikte". "Saša je površan, aljkav i izvlači se iz svih kućanskih poslova. Monika također, samo ona k tome prigovara za sve i ima iritantni glas. Živcira me", objasnila je Elizabeta svoj izbor. Ivan L. je zamjerio Luciji što se Beta zbog nje nominirala pa je svoj glas dodijelio njoj, a Tomislavu jer se nije prilagodio ukućanima. Nominacije je zaključila Valerija svojim glasovima. "Odabirem Luciju i Marka. Ne osjećam se dobro u njihovom društvu, predominantni su za mene."

Sljedeći tjedan bit će buran na Tajlandu, a ondje će se sljedeći petak prekrasnoj Korani Gvozdić, koja je opravdala povjerenje RTL Televizije za svoj prvi ozbiljan voditeljski angažman, pridružiti i Antonija Blaće koja će još jednom stanaru biti rame za plakanje kad izgubi bitku za osvajanjem 1,250.000 kuna

E.D.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara