Big Brother: Elizabeti se zgadio Ivan L. koji je za nju "bezobrazni žvaljavac"

Big Brother: Elizabeti se zgadio Ivan L. koji je za nju "bezobrazni žvaljavac"

ELIZABETA se jučer osjećala jako loše, a utjehu je pronašla u Krešinom zagrljaju koji joj je poklonio rame za plakanje i poljubac. Beat je još jednom iskoristila priliku da ispriča sve o tome što je posljednjih dana mučilo, a njezin se monolog uglavnom odnosio na Rinu i Mrkvicu. Opće je poznato da Rina u Betinim očima nikada nije bila prava osoba za boravak u Kući ni u Ivanovom zagrljaju, a Mrkvica joj se zgadio zbog svog "dupelizačkog" odnosa prema Riječanki. 

Neugodno je iznenađenje doživjela i od Ivana L. koji ju je poslao u kurac jer je nekoliko puta rekla da ostale cure vide kroz povez i da to nije pravedno, pa je on tako za nju sada postao "bezobrazni žvaljavac", uz napomenu kako je ona prema njemu uvijek bila dobra i ljubazna, a on je majmun što joj je tako vratio.

U međuvremenu, Valerija, Mira, Marko i Rina po običaju su tračali stanare, a na tapeti se najviše našla Ornela koja je, prema njihovom mišljenju, sve gora i gora. "Ona je Lucijino potrčkalo", zaključila je Rina, dok Marku nije jasno zašto Ornela, Lucija, Monika i Beta "blate" Krešu koji je dobar u duši i uvijek raspoložen za zezanciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kasnije, prilikom vježbanja za tjedni zadatak, Rina, koja je svoje šefovanje u Kući zamijenila vrijeđanjem i ogovaranjem, Orneli je prigovorila što uvijek kasni na jutarnje razgibavanje. Splićanka je "bez pardona" Riječanki objasnila kako je to zato što ujutro pere zube, čime je jasno aludirala na to da Rina nema praksu "družiti se" sa četkicom za zube.

Otkako je postao Rinin "princ", Mrkvica se sve više i više umislio. Sinoć se pred Rinom hvalio svojim seksualnim podvizima i bogatom seksualnom prošlošću. Pričom o seksu odavao je dojam znatno zrelijeg i iskusnijeg muškarca no što se to na prvi pogled činilo, a izjavio je i da je stručnjak za "one night stand" i seks na brzaka. Njegov ljubavni život je, očito, toliko bogat da Rini nikako nije jasno kako je on to sve uspio napraviti do svoje 23. godine. 

A dok se Mrkvica iz petnih žila pokušava predstaviti u svjetlu velikog zavodnika, Rinino mu društvo sve manje i manje odgovara. Kako bi vratila njegovu naklonost, Rina se stala uljepšavati i dotjerivati, a napokon je i oprala svoju kosu. "Znam da ti je, ljubavi, smrdjela moja kosa, zato sam ju oprala", rekla je Riječanka Mrkvici koji nije bio previše zainteresiran za njezine higijenske podvige. Umjesto toga, maneken se sve više okreće prijateljstvu sa Ivanom L.

Z.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara