Big Brother kuća: Ema postala direktorica, Marijana brine hoće li moći vidjeti kćer kada izađe

Foto: vb4.emotion.rs

BIG BROTHER je pozvao Emu i ispovjedaonicu i rekao joj da će biti direktorica "staračkog doma", u koji će se kuća ovog tjedna pretvoriti. Ema je time bila oduševljena. Njegovateljice u "staračkom domu" bit će Slavica, Marijana i Bojana, a klijenti će se morati potpuno uživjeti u svoju ulogu i glumiti djedove i bake. Direktorica će morati voditi računa o svima zaposlenima, određivati što će se kuhati i držati sve pod kontrolom. U tjednom zadatu ovaj će put sudjelovati i stanari s otpada. Oni će morati pomagati Radašinu, koji će biti kuhar. Morat će kuhati, ali i prati svu odjeću klijentima doma.

Marijana brine hoće li moći vidjeti kćer kada izađe

Još se ne znaju ostale uloge, ali većina stanara mašta o tome da budu klijenti doma. Atmosfera u kući je prilično potonula, svi su pod dojmom sinoćnjeg izbacivanja. Mila i Lester su iznenađeni glasanjem i još to nisu preboljeli. Marijanu more drugačije brige, pita se hoće li moći vidjeti kćer kada izađe iz showa. Nemeš joj na to odgovara da će je "moći imati na duši, ali ne i u stanu".

Stanare na otpadu najviše muči dosada. Vrijeme krate novom igrom i pokušavaju razbiti monotoniju. Nirmal je sjeo u kolica za kupovinu, a Duško ga uokolo vozi. Kozmetičarka Dragana se ponovo bavi svojom strukom, a model joj je Horvat, kojem čupa obrve i uređuje ga.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara