Big Brother: Marijana i Nemeš u ulozi roditelja, njoj se sve smučilo

Big Brother: Marijana i Nemeš u ulozi roditelja, njoj se sve smučilo

Foto: Emotion

STANARI BB-a ulaze u "Europsku uniju". Počasna članica Soraja može izabrati još tri člana koji će zajedno s njom imati brojne povlastice, od kojih je jedna i nemogućnost da budu nominirani. Ostali će se ispunjavanjem raznih zadatak moći pridružiti članstvu. Članovi također donose pravila prema kojima se živi u kući te uživaju u luksuznom budžetu, za razliku od ostalih koji na raspolaganju imaju obični, jer luksuzni nisu zaslužili zbog padanja prošlotjednog zadatka.

Marijani se "sve smučilo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soraja je u članstvo prvo izabrala Horvata. Ostali ukućani nisu presretni što je ona glavna, a sve ih muči to što misle da u kući postoje klanovi. Bivši otpadnici misle kako ih "starosjedioci" ne doživljavaju kao jednake, a Soraja i Horvat misle da se Nirmal pod svaku cijenu želi uklopiti među "starosjedioce". Također raspravljaju o Nemešu, ne mogu shvatiti neke njegove postupke i misle da je pomalo licemjeran. On je loše raspoložen i sam sjedi u boravku. Marijana mu je došla praviti društvo i govori mu kako joj se "sve smučilo". Ona je nezadovoljna što Soraja odlučuje o svemu, a s njom se slažu i Bojana i Tamara.

Jučer na Uskrs stanari su se morali pozdraviti sa svojim "bebama". Uoči ispadanja, Marijana je bila uvjerena da će izaći, iako ju je Bojana razuvjeravala. Nemeš je rekao da će, ako se to dogodi, izaći odmah za njim. Njih dvoje su morali čuvati "bebe" dok su se ostali stanari pakirali. Stanari su se morali odjenuti u zečeve te u dvorištu prenositi jaja dok ih drugi navode na pravi put. O uspješnosti tog zadatka ovisila je zabava u utorak.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara