Big Brother: Marko ponosno otkrio svoju muškost pod tušem

Big Brother: Marko ponosno otkrio svoju muškost pod tušem

KAD JE Marko Deša došao na audiciju za ulazak u Big Brother kuću, u jednom dijelu prijave je napisao kako mu "apsolutno nikada nije neugodno", a to je skinuvši se potpuno gol pod tušem napokon i dokazao. Kako se bavi kick boxingom jasno je da je fizički lijepo građen, iako dosad ništa nije dalo naslutiti kako je Marko Deša zapravo metroseksualac koji redovito brine o intimnoj frizuri. Vjerojatno se u zadnje vrijeme nešto učestalije brije i "tracka" kremama zbog nove djevojke - BB Monike koju je od prvog dana uzeo pod ruku i odlučno "zbario".

Riječkog studenta kineziologije i osobnog trenera jednom je prilikom nakon ulaska u Kući ogovarao Alen Macinić, bivši stanar BB kuće u čijem je kafiću Deša neko vrijeme bio zaposlen kao konobar. BB Svizac ga je opisao kao "groznog konobara", i to zato što se navodno cijelo vrijeme držao kao da bi gosti lokala trebali biti sretni što ih baš on poslužuje. Na pitanje kakav je kod djevojaka, Alen je Marka opisao kao "ženskaroša koji bez problema zna kako okrenuti komada". Opet istina, sudeći po Moniki koja je na njegov šarm, ili nazovimo to zavodnički talent, pala već nakon prvih nekoliko dana provedenih u tajlandskoj Kući.

"Pa nije osobito velik!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema šanse! Marko misli da će dobiti nešto, ali neće!", ponavljala je Monika u početku, međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije 20-godišnja Riječanka je skočila u Markov zagrljaj, te je uslijedio strastven prvi poljubac u ovosezonskom Big Brotheru. Je li tijekom sata privatnosti pao i seks među njima, nisu glasno potvrdili, no Monika je Rini pred kamerama komentirala veličinu Markova penisa. "Pa nije osobito velik", rekla je Monika i razočarala Rinu koja je bila uvjerena  da je alat po mnogima najzgodnije stanara vrijedan divljenja.

Ona koja je odmah shvatila da je prasnula kemija između Marka i Monike je Monikina sestra Tomislava: "Marko je njezin tip!", bila je kratka. Markova majka Željka zadovoljna je njegovim nastupom pred kamerama i očima Big Brothera, a o njemu nam je rekla "kako je onakav kakav je i kod kuće - neopterećen kamerama, znači, opušten i iskren". I bili su u pravu, što njegova majka, što njegov bivši poslodavac Alen Macinić, a i sam Marko Deša koji je besramno skinuo gaće i svog "luleka" pokazao domaćoj javnosti.

L.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara