Big Brother: Milan ispao iz kuće, voditeljica rekla Nemešu da su svi vidjeli seks pod plahtama

Foto: Cropix, RTL

BIG BROTHER večeras je po prvi put ostao bez jednog stanara. Za razliku od prijašnjih nominacija kada su Duško i Sara iz kuće otišli na smetlište, ovog je puta Milan koji je prikupio najviše glasova stanara, otišao kući. Stanari Big Brother kuće nervozno su očekivali nominacije večeras. Da bi ih opustio, Veliki brat je ukućanima pustio snimku njihove "Burleske". Voditeljice su se na početku našalile kako se u BB kući osjeća dolazak proljeća te kako je ubrana "prva kita". Kita cvijeća naravno.

Na snimkama s jučerašnjeg dana prikazani su Bojana i Nemeš u ispovjedaonici kod Velikog brata. Na pitanje Nemešu, zna li zašto je pozvan, pjevač je odgovorio: "Moram biti prisutan dok joj sugeriraš da mene odvede u odvojeni krevet. Da joj kažeš da se dozove pameti", rekao je on. Bojana mu je poručila da lupeta gluposti. "Taman mu ostavim mjesto u krevetu prazno, a on bi promijenio mjesto. Nezahvalan je, činim mu uslugu", rekla je odbojkašica u šali.

"Sviđa mi se Soraja, može mi biti kćer"

U studiju je Duškova supruga Radojka. Rekla je da u Duškovom selu Galibabincu svi prate Big Brother i svi znaju što je Dule rekao. Na pitanje voditeljice je li ljubomorna zbog Duškovog ponašanja i gledanja drugih žena, Radojka je odlučno rekla da nije. "Sviđa mi se Soraja, može mi biti kćer", rekla je Duškova supruga. "Njemu bih poručila da gleda, ali da ne komentira mnogo", dodala je. U slučaju da je suprug prevari, Radojka ne bi učinila ništa, jer smatra da bi to bila sramota za njega, no pustila bi ga u kuću, jer je to njegova kuća. Na Marijanino pitanje je li našla nekog da joj pomaže dok Duška nema kod kuće, rekla je da joj Duškov brat pomaže, ali i da traži i "dodatnu pomoć".

"Nisam još našla nikog drugog ali trudim se. Morao bi to biti netko jak, da gura frezu i vozi traktor", tvrdi Radojka. U Galibabincu svi pričaju lijepo o Soraji i kažu da je lijepa, no sviđa im se i kako se Duško ponaša u BB kući. "Voljela bih da ostane do samog kraja, isključivo zato što su ga ljudi iz južnih krajeva zavoljeli i vole ga gledati", smatra ona. Kad je Duško govorio da želi ići kući, nije joj bilo nimalo drago, već upravo suprotno. "Da sam mogla, obavezno bih mu opalila jedan šamar kad je rekao da želi van", rekla je Radojka i komentirala higijenske navike svog supruga: "On je pedantan čovjek. Voli se kupati, ali ga je bilo sram zbog toga što ga snimaju kamere".

"Zaljubio se u Saru pa ju je nominirao"

Linije za glasanje su zatvorene. Stanari s najmanje glasova su nominirani, a to su: Mila, Milan i Lester. Glasovi stanara odlučuju tko će od njih troje ispasti. Prvi je u ispovjedaonici Džordž. Glasao je za Lestera i Milana. Dao je dva boda Lesteru, jer ga smatra podmuklim. "Zaljubio se u Saru pa ju je nominirao. Ne volim takve ljude", rekao je Džordž, a nakon toga nominirao i Milana. "On se jako nervira, dobar sam s njim, ali kad nije po njegovom, jako se nervira i to me psihički opterećuje", tvrdi Rkman. Marijana je kao prvu osobu koju želi vidjeti van kuće navela Milu. "Sva je nesigurna i s njom vodim bezvezne razgovore", kaže Šibenčanka. Drugi je glas dala Lesteru zbog njegovih sinoćnjih komentara o majkama koje su napustile djecu da bi bile u Big Brotheru.

Nemeš je prvo nominirao Milana. "Milan se lako demoralizira i ima najviše opreza prema van", rekao je Nemeš, a drugi glas je dao Mili: "Njoj će se barem kćerkica obradovati kad izađe van". Nikola je glasao za Milana, jer ga je počeo upoznavati tek prije par dana, a nisu se ranije družili. Kao drugu osobu nominirao je Milu. "Lester mi je ipak buraz tu u kući, a s Milom sam si dobar, žao mi je što ju moram nominirati", rekao je Zaprešićanin. Slavica je nominirala Milu, jer je bila lijena kad je trebalo vježbati za tjedni zadatak. Kao drugu osobu, navela je Lestera. "Nominiram ga zato jer smo se raspravljali prvi tjedan u kući", rekla je Slavica.

"Milan hrče, a i nismo si baš u dobrim odnosima"

Ema je dva boda dala Mili, jer smatra da se ponaša djetinjasto. Jedan bod dala je Milanu. "Zbog hrkanja", jednostavno je objasnila Ema. Dražen je nominirao Milana. "Hrče, a i nismo si baš u dobrim odnosima posljednjih dana", pojasnio je uzgajivač pasa, a kao drugu osobu naveo je Milu. "Lester mi je ok, Mila mi je draga, ali možda joj malo nedostaje kuća", smatra Dražen. Tamara je prvi glas dala Milanu, jer kaže da je on od "njih troje najviše gnjavi". Drugi glas je dala Lesteru, jer je s Milom u dobrim odnosima.

Radašin je dva boda dao Milanu. "On je dobar, ali ipak su mi ovo dvoje za nijansu bolji", kaže on. Jedan bod je dao Lesteru. "Neka ostane cura u kući, zbog muške publike, a i zbog nas u kući", smatra Radašin. Kapetanica Bojana, čiji se glasovi broje duplo, dala je četiri boda Mili. "Mislim da je u nekim trenucima odreagirala malo bučnije, što mi se nije svidjelo. Nekad se pokazala kao malo razmažena, ali vjerujem da nije loša", kaže odbojkašica. Dva je boda dala Lesteru. "Ne mogu navesti razlog, publika je tako odlučila, dečko mi je užasno drag. Ima dosta kvaliteta i ne znam koju bi manu ovog trenutka mogla iznijeti", tvrdi Bojana.

"Mili ne mogu dati bod, jer mi je jako lijepa"

Osim stanara kuće, iznenađenje je što će ovog puta za nominirane glasati i stanari sa "smetlišta". Soraja je dva boda dala Lesteru, jer je s njim imala najmanje komunikacije u kući. Kao drugu osobu navela je Milana. "Njemu dajem jedan bod, jer sam s Milanom najviše vremena provodila", rekla je Soraja. Duško je nominirao Milana. "Rekao je da ne voli starije ljude pa mu želim vratiti, kako on meni, tako ja njemu", kaže on, a kao drugu osobu nominira Lestera. "Mili ne mogu dati bod, jer mi je jako lijepa, a Nikola je bio uz mene, dobar je čovjek pa ako može da ne navedem razlog", kaže Duško.

Nirmal je dva boda dao Milanu. "Mislim da se manje uklopio nego ovo dvoje tamo s njima. Kao da malo odudara", smatra on. Drugi je glas dao Lesteru. "Budući da su muško i žensko, napravit ću gentlemenski potez i nominirati Nikolu", rekao je Nirmal. Dragana je prvo nominirala Milana. "Ne poznajem ih osobno, nego preko televizora, on mi djeluje malo impulzivnije, želi istaknuti svoje mišljenje, Lesteru dajem jedan bod jer želim izdvojiti Milu kao djevojku, ona mi je simpatična pa dajem njemu glas", rekla je Dragana. Horvat je prvi glas dao Milanu. "Kad smo gledali njihove nominacije, rekao je da stariji ukućani nemaju ista prava kao mladi, a Dule je moj dobar prijatelj", kaže Horvat. Drugi je glas dao Mili, jer smatra da se Lester više trudio oko dnevnih i tjednih zadataka.

"'Jorgan planina' je jako aktivna i sve se jako dobro vidi u svih pet država"

Tijekom reklama glasali su i sami nominirani stanari. Mila je dala dva boda Lesteru, a jedan Milanu. Milan je prvo glasao za Milu, a zatim za Lestera. Lester je pak dva boda dao Mili, dok je Milanu dao jedan bod. Najviše glasova dobio je Milan Grahovac koji napušta kuću zauvijek, jer ne odlazi niti na smetlište ni u izolaciju. Milan je nakon izlaska rekao Antoniji da nije razočaran što je ispao. "Ovo je najpravedniji sustav glasovanja. Iznenadio sam se, ali ovo je igra. Prije ulaska u kuću rekao sam da nikome neću zamjeriti na nominacijama", kaže Milan.

Pri uključenju u kuću, Marijana je stanare pitala jesu li dobro, na što je Nemeš rekao da nije. "Zašto nisi dobro Nemeš, pa tu su ti Bojana i Marijana, niti jedna nije ispala", rekla mu je voditeljica, no operni pjevač se nije dao: "To možda tako izgleda izvana, možda da uđete unutra i vidite kako je". Voditeljica se nasmijala, no nije mu ostala dužna. "Vidimo mi jako dobro sve što se događa. 'Jorgan planina' je jako aktivna i sve se jako dobro vidi u svih pet država", poručila im je voditeljica na što se Nemešu zaledio osmijeh na licu, a Marijana je bila iznenađena i zarumenila se.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara