Big Brother: Mira zaljubljena u splitskog dilera uhićenog sa 40 kilograma marihuane!

Big Brother: Mira zaljubljena u splitskog dilera uhićenog sa 40 kilograma marihuane!

NOVA stanarka Big Brothera, Splićanka Mira Mariani, kako doznaje Slobodna Dalmacija, djevojka je splitskog dilera Marina Pavića, koji je prije nekoliko mjeseci uhićen sa 40 kilograma marihuane, vrijedne oko pola milijuna kuna!

Prije odlaska na Tajland, Mira je rekla da je pronašla ljubav svojeg života te da se namjerava udati za njega nakon završetka reality showa. Njezin dečko u dosjeu ima nekoliko kaznenih prijava, a pritvoren je zbog opasnosti od ponavljanja djela, te se već neko vrijeme nalazi u splitskom zatvoru Bilice.

Policija nanjušila travu u automobilu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pao" je kad su ga inspektori Odjela za droge splitske PU "nanjušili", jer se miris trave širio iz stražnjeg sjedala njegova automobila Citroen Saxo.

"Prinova" Big Brother zajednice je 21-godišnja Mira, studentica ekonomije koja povremena radi kao konobarica i jedno je od sedmero djece u svojoj obitelji. Smatra se provokativnom i ne suviše pričljivom. Brineta za sebe kaže da je često nervozna pa grize nokte, teško prihvaća poraz, malo je osvetoljubiva, voli provocirati i želi da uvijek njezina bude zadnja. To je i dokazala kad je ušla u Kuću jer je prva i zasad jedina koja se suprotstavlja Rini i pije joj živce na slamku.

T.T.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara