Big Brother: Nemeš mazio mamurnu Marijanu, njihov seks koštao stanare petsto eura

Big Brother: Nemeš mazio mamurnu Marijanu, njihov seks koštao stanare petsto eura

Foto: Emotion

NAKON sinoćnje večeri, danas su ukućani dan proveli uživajući u lijepom danu i zabavnim pričama. Pozitivni Horvat tada je vodio glavnu riječ i pričao o svojim doživljajima s raznih putovanja. Spominje zanimljive ljude koje je upoznavao, i kako su ga u različitim zemljama zvali drugačije, ali nitko do sada ga nije zvao Hori i zato mu je trebalo malo više vremena da se navikne na taj nadimak. Duško se nadovezao na Horvatovu priču i pitao ga koji mu je grad najljepši. Nakon toga, krenuli su pričati o filmovima. Horvat je rekao kako voli akcijske filmove, a Nemeš je krenuo u priču govoreći o dramama. Ubrzo se ubacila Ema, govoreći kako je arogantna te je ubrzo počela pjevati.

Dnevni zadatak

Nakon toga, BB im je dao novi zadatak. Stanari su morali ugasiti 43 svjećice u roku od tri minute i dvanaest sekundi. Iako zvuči jednostavno, postojala su pravila kojih su se stanari morali pridržavati. Bitno je da svaku gase pojedinačno, a ne odjednom. Startna pozicija im je od vrata dvorišta odakle će se kretati tako što će svi parovi biti povezani u kolu, a parovi između sebe se čvrsto držati za ruke. Ako uspiju, u tjednom zadatku će im se od ukupnog broja grešaka skinuti dvije.

Mamurna Marijana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadatku sigurno nije briljirala Marijana, kojoj je cijelog dana mučno od sinoćnjeg pijanstva. Njezin dragi Nemeš brinuo se za nju te je pitao je li joj bolje, no ona je rekla kako joj je i dalje teško. Gledali su se nježno, a ona mu je tada rekla da su tako blizu, a tako daleko. Kasnije je otišla u spavaću sobu i prilegla, a Bojana je konstatirala kako je Marijana mrtva. Nemeš cijelog dana izbjegava pričati o večeri prije, a Big Brother im je svima umanjio nagradu za 500 eura jer je Nemeš spojio krevete u spavaćoj sobi, kako bi spavao s Marijanom. Stanari mu to nisu zamjerili, ali ga je Slavica upozorila da pazi ubuduće što radi.

Nemeš mazio Marijanu, ona se žalila da je bolesna

Horvat i Duško kasnije su boravili vani, a Duško mu je rekao da će malo piti. Horvat je na to rekao da će, ukoliko budu vezani na zabavi, otići na spavanje. Rekao mu je da ga ne želi pijanog vući po kući. Njegov plan je da ide na bazen, a kasnije na spavanje, a Duško mu se prilagodio. Soraja se kasnije posvađala s Duškom i Nirmalom zbog naočala, a Marijana se žalila da je bolesna. Sjela je kraj Nemeša i naslonila se na njega. Požalila se da joj je hladno i da se razbolijeva. Komentirala je s Bojanom kako večeras neće piti, a Nemeš ju je grlio i ljubio kako bi joj olakšao muke po mamurluku. Ona se žalila da joj nije dobro i da se loše osjeća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara