Big Brother: Nemeš obećao Marijani da će joj doći, Nikola i Lester depilirali prsa, Dule plače

Big Brother: Nemeš obećao Marijani da će joj doći, Nikola i Lester depilirali prsa, Dule plače

Foto: Emotion

OTPADNICI u BB kuži dobili su tajni zadatak. Dvoje stanara moraju se kriomice uvući u luksuzni dio kuće odjeveni u kostime nindže i svojim tamošnjim kolegama prenijeti poruku. Otpadnici su izabrali Nikolu i Tamaru da izvrše zadatak, a oni su odmah vježbati rečenice koje im je zadao BB i koje oni moraju prenijeti. Njima su se u izvršenju, po odredbi BB-a pridružili i Marijana i Lester. Odjenuli su kostime i otišli u kuću. Njihove rečenice dešifrirao je jedino Nemeš, koji je prepoznao Marijanu i raznježio se. Na kraju joj je rekao da će večeras doći, u skladu s rečenicom koju mu je signalizirala. U shvaćanju rečenica najlošije se snašla Ema.

Nikoli ne smeta kada mu se upucavaju muškarci, razljutio se na Bojanu, a Radašina ispitivao o seksu u njegovim godinama

Dok je Bojana objašnjavala Marijani kako je promijenila mišljenje o njoj na bolje, nakon što joj se Marijana povjerila, Nikola je kasnije Marijani pričao kako mu je Bojana digla živac. Rekla je kako se on uvijek gura u igrama na Koloseumu, a on misli da to uopće nije tako, već je ona ta koja u svemu želi biti prva. Nikola je na nju bio baš ljut. Marijani je otkrio i kako mu više ne smeta ako mu se upucavaju muškarci. Na početku mu je to bilo neobično, ali se naviknuo. On sam ne voli muškarce, kaže.

S Radašinom se, pak, Nikola zafrkavao. On i Lester su se raspitivali kakav je seksualni život ljudi u njegovoj dobi, an što je Radašin odgovorio: "Kaka vi, tako i ja". Nikolu je zanimalo i "troši" li Radašin ovce, što je on porekao. Poslije su Nikola i Lester podijelili tubu kreme za depilaciju kako bi se riješili dlaka na prsima. Tamara ih je promatrala dok su uklanjali "ljubavne tepihe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horvat se zabrinuo za Duška. "Nikada nije tako dugo bio loše volje. Misli da su se namjerno sprdali s njim", rekao je Horvat BB-u, misleći pri tome na incident s mašinicom za šišanje, nakon kojeg je Duško ostao bez kose. Zbog toga je u depresiji. Horvat je zamolio BB-a da pozove Duleta u ispovjedaonicu, a on je to i učinio, pa je Duško kod njega rasteretio dušu.

Duško je u ispovjedaonici plakao kao kišna godina

Duško se razočarao u sustanare, rekao je BB-u. "Imam prijatelje, ali nemam kosu. Nisam nikada imao ovakvu glupu frizuru", rekao je Duško BB-u u ispovjedaonici i rasplakao se kao kišna godina. "Neću više biti s Džordžom u ekipi, hoću da me zamijenite, on me samo zajebava. Ili me stavite u drugu ekipu ili idem kući. Neugodno mi je da tu plačem", rekao je Duško. Big Brother je rekao da se njemu sviđa Duškova frizura, a i njemu se u glasu čuo plač.

Duško je poslije jecao u šatoru. Džordž je shvatio kako neki neće blagonaklono gledati na njegovu šalu s mašinicom za brijanje, pa se krenuo "vaditi" kod Duška u šator. Govorio mu je da mu je frizura cool i da treba skinuti kapu, no nije ga uvjerio. Dragana mu je u šator donijela hranu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara