Big Brother: Nemeš uskoro ponovo s Marijanom, ona u srednjoj dva puta pala razred

Screenshot: Pink TV

NAKON što je Džordž Rkman ispao iz showa Big Brother, otpadnici su se vratili na svoj teritorij, a stanarke luksuza su se bacile na ogovaranje Soraje. Bojana, Marijana i Tamara su se složile da im se ona nimalo ne sviđa te misle da je umjesto Rkmana Soraja trebala napustiti show, jer je Džordž puno bolji čovjek.

Tamaru je Nikola poveo na romantičnu večeru, a Veliki brat im je rekao da će dobiti još jednu bocu vina ako otplešu jedan ples. Rado su to učinili, a poslije toga su se družili uz desert i nagradu. Razgovarali su o svojim razlozima ulaska u kuću, ali i o tome kako doživljavaju ljubav te kako shvaćaju život. Složili su se da će i nakon izlaska iz kuće ostati prijatelji.

Dok su Tamara i Nikola večerali, Marijana je ostatku ekipe otkrila kako je u srednju školu išla čak šest godina. Dva puta je pala razred, jednom je ona zeznula, kaže, a drugi put su nju zeznuli, misli Šibenčanka. Uskoro će sigurno biti sretna jer će moći provesti malo vremena s Nemešom, koji je na otpadu. Big Brother je otpadnicima rekao da će se moći družiti s ukućanima luksuza, ali samo jednom dnevno i to dok ne iscuri pješčani sat koji im je dao. Nemeš je zbog te vijesti bio posebno sretan, a Nirmal se ponudio prepustiti mu svoje današnje vrijeme. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara