Big Brother: Nikola Maurović poručio Dragani da bi se s njom najradije igrao rata

Big Brother: Nikola Maurović poručio Dragani da bi se s njom najradije igrao rata

Foto: vb4.emotions.rs, Screenshot/YouTube

"POSJEDUJEM kvalitete, kako fizičke tako i psihičke, interesantna sam i često privlačim pažnju na sebe. Stojim čvrsto na zemlji i volim da se družim", stoji u Big Brother profilu neudane Dragane Strahnjić iz Požarevca. Ona se trenutačno nalazi u Big Brotheru s Nikolom Maurovićem iz Jablanoveca kraj Zaprešića. Dok je jedno od njih u kući, drugo je na otpadu. No, Nikolu to nije sprijeličo da joj se udvara.

Štoviše, poručio joj je preko kamere, nadajući se da stanari na otpadu gledaju na tv-u njih u kući, da bi se s njom najradije igrao rata. Nakon ljubavne avanture Nemeša i Marijane, čini se kako je na pomolu još jedna avantura unutar Big Brothera.

Stanari obuzeti emocijama i iskrenošću


Osim leptirića u želucu, natjecatelji su tijekom dana izmjenjivali razne osjećaje. Stvari se između Bojane i Marijane polako smiruju, a Marijana se počela otvarati prema ostalim stanarkama. Tako je Tamari priznala da joj se nije ni najmanje sviđala kad je ušla u kuću, no sad više ne misli tako.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično je i s Bojanom. Dok Marijana tek sad sklapa prijateljstva s ukućanima, Tamara je zaključila da između Bojane i Slavice postoji jako puno sličnosti, posebno jer mrze ili vole slične stvari.


Zadatak Velikog Brata: Odaberite Miss i Mistera


Veliki Brat tijekom večeri odlučio je stanarima dati još jedan zadatak. Moraju organizirati natjecanje za Miss i Mistera Big Brothera, a u njemu će sudjelovati natjecatelji iz kuće, ali i s otpada. Iako Dragana ima tri lente s izbora za Miss, Veliki Brat kaže da svi imaju jednake šanse za pobjedu, a morati će se predstaviti u nekoliko "disciplina".Osim što će morati odjenuti kupaće kostime, morati će pokazati i sposobnosti za modno stiliziranje. Ukućani će činiti žiri, a odabrati će četiri finalista i četiri finalistkinje. Nikola je voditelj otpada za Miss u kući, a Soraja za Miss na otpadu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara