Big Brother: Nirmal pozvao Soraju na romantičnu večeru, ostatak ekipe je planira opiti

Foto: Emotion

NAKON što je Mila sinoć napustila BB kuću, stanari su bili iznenađeni i utučeni zbog njezinog odlaska. To najteže podnosi Soraja, koja je s njom bila jako dobra. Ukućani misle kako je bolje da je ispala Mila nego Tamara, jer je Tamari u kući sigurnije.

Kada je Big Brother vidio koliko su stanari utučeni zbog Milinog ispadanja, smislio je način kako ih razveseliti. Kapetan kuće i pobjednik Koloseuma, Nirmal, dobio je na dar romantičnu večeru za dvoje. Kao svoju partnericu je odabrao Soraju, koja se oduševila dekoracijom stola, ružinim laticama i svijećama. Osim u dobrom ugođaju, Nirmal i Soraja uživali su u finoj hrani i kvalitetnom vinu, a na kraju se zasladili desertom. Ostali stanari su dotle bili zatvoreni u spavaćoj sobi i komentirali kako umiru od gladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otpadnici shvatili koliko je malo čovjeku potrebno za sreću

Danas ujutro stanari su se pomalo oporavili od šoka zbog Milinog izlaska te nastavljaju po starome. Nakon doručka i kave, Horvat je u spavaćoj sobi dijelio svoja iskustva iz Engleske. Kaže da ni tamo nije sve bajno, a posebno su loši međuljudski odnosi. Horvat misli da su ljudi tamo puno otuđeniji nego ovdje te se ne druže toliko, iako je noćni život bolji.

Soraji nije jasno kako se netko može toliko napiti da se ne sjeća što je tijekom pijanstva radio. Nemeš, Horvat i Džordž, pa čak i Duško, su je pokušali uvjeriti da je to sasvim moguće. Dogovorili su se da će je tijekom sljedećeg partyja napiti da vide kakva je pijana.

Otpadnici također nastavljaju sa svakodnevicom. Improvizirali su stol i pripremili doručak. U skromnim uvjetima raspravljaju o tome koliko je čovjeku malo potrebno za sreću. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara