Big Brother: Priređen tulum za Bojanin rođendan, u nedjelju u kuću ulaze tri nova stanara

Big Brother: Priređen tulum za Bojanin rođendan, u nedjelju u kuću ulaze tri nova stanara

Foto: vb4.emotion.rs

OVE NEDJELJE stanare Big Brother kuće opet očekuju velike promjene. Zasad nije poznato koliko će od četvero nominiranih stanara napustiti kuću na Košutnjaku, ali je zato voditeljica Marijana Mićić najavila kako će u kuću u nedjelju ući tri nova stanara. Ovog su tjedna, podsjetimo, nominirani Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin.

Sinoć su stanari razgovarali o nominacijama. Bojana je kazala kako smatra da nije fer što svi ukućani nisu nominirani, a navela je i kako, što se tiče zadatka EU, smatra da su ga najozbiljnije shvatile Ema i Soraja. Tamara, Marijana i Horvat su u dvorištu razgovarali o tome što su ranije mislili jedni o drugima. Marijana je rekla kako je mislila da je Tamara drska i nije joj se dopadala, a Horvat je naveo kako Marijana djeluje odsutno i uobraženo.

Nemešu Ema dosadna kao žohar

Sinoć su Nemeš, Marijana, Bojana, Horvat, Tamara i Radašin u dvorištu ogovarali Emu. Nemeš je ponovio priču o tome kako je Ema Marijani ukrala cigarete i kako je namjerno brisala usta kuhinjskom krpom. Smatra da je Marijana blesava što je brani te da je Ema dosadna kao žohar. Marijana je rekla kako joj je žao Eme, jer je iskompleksirana i ograničena s riječima. Bojana je znatno netolerantnije i ne slaže se s Marijanom.

Kiselina umjesto šampona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer su ukućani razgovarali i o tome što ih smiruje i u čemu uživaju. Marijana kaže kako su u njenom slučaju to serije uz neku harnu, a Nirmala smiruje voda, rijeka i priroda. Tamara kaže kako je jako zaboravna te joj se često događa da se dogovori s nekim da se nađu na jednom mjestu, a ona ode na drugo. Bojana je navela kako je jako nervozan vozač i jako često izgubi živce. Radašin i Duško su pričali u spavaćoj sobi. Duško se žalio da ga boli oko i da mora malo zatvoriti oči, a Radašin mu je šaljivo dobacio da je sigurno stavio kiselinu umjesto šampona.

Uspješno izvršili zadatak pa izborili tulum za Bojanin rođendan

Za tulum povodom Bojaninog rođendana BB stanari su se morali izboriti uspješnim prolaskom dnevnog zadatka "Pitanje - izazov". Svi su imali 10 minuta za razmisliti o svojim sustanarima i za svakog od njih smisliti jedno pitanje koje će svima otkriti nešto novo o ukućaninu kojem je postavljeno. Pitanje je moralo biti iznenađujuće, neugodno, provokativno ili zabavno - i u svakom slučaju originalno. Svaki je ukućanin dobio kutiju s 11 papirića na kojima su mu preostali sustanari anonimno postavili pitanja, a morao je odgovoriti na minimalno šest slučajno izvučenih pitanja. Za prolazak zadatka su im trebala najmanje 72 iskrena odgovora. U tome su uspjeli i izborili su rođendansko slavlje.

Marijani dosta kuhinje

Dok je većina ukućana u dvorištu pila i plesala, Marijana je pekla palačinke. Naime, tog se posla prvo uhvatila Soraja, ali kako je Marijana zadužena za kuhinju, morala je preuzeti posao. Marijani je dosta kuhinje i jedva čeka da istekne Slavičina otrovna strelica. Nemeš joj je radio društvo, kako ne bi bila sama u kuhinji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara