Big Brother: Rina želi dijete s Mrkvicom, a Valeriji kasni menstruacija

Big Brother: Rina želi dijete s Mrkvicom, a Valeriji kasni menstruacija

TRAČEVI u Big Brotheru postali su nezaobilazna i glavna tema razgovora među stanarima. Dok se drugi ispričavaju zbog nekih postupaka, s druge strane Kuće naveliko se ogovara. Dizajnerica Lucija pokušala je saznati od Valerije zbog čega postoji netrpeljivost među njima, no Valerija je okolišala te kao razlog navela Lucijinu grubost i teške riječi. 

"Kad me Lucija gleda, kao da me vrag gleda", rekla je Valerija Rini odmah nakon razgovora sa svojom "neprijateljicom". Splićanki je ovo vjerojatno bio dan isprika jer je odmah nakon Valerije uhvatila Krešu s kojim je htjela izgladiti nesuglasice. Ili ju je uhvatila grižnja savjesti ili lukavica popravlja odnose sa stanarima kako ne bi sljedeći petak bila nominirana.

Posljednjih dana nesuglasice su obilježile odnos "prvog para" ove sezone reality showa. Moniku je počeo brinuti vanjski svijet, a Marko baš i nema razumijevanja za njezine mušice. Zabrinuta Monika sve češće odguruje Marka i ne uzvraća mu poljupce, iako je već dala naslutiti javnosti da su imali seksualne odnose tijekom sata privatnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim s Markom, Monika se danas već dva puta posvađala s novom stanarkom Mirom. Nakon što im je Big Brother poklonio majice, na kojima na tajlandskom jeziku piše "Gledam te", nastala je svađa između Mire i Monike jer je najmanju veličinu zgrabila Mira što nervoznoj Moniki nije bilo po volji. "Mogla si se ustati iz kreveta i uzeti si je prva, a ne ljenčariti po krevetu", bez dlake na jeziku odbrusila je Mira. Druga svađa je nastala kad je Monika proturječila Mrkvici. "Jebeš muškarca kojem žena mora kupovati stvari! Moj muškarac mora biti kavalir i meni kupovati stvari" rekla je Monika Mrkvici kojeg je Mira odlučno obranila. "Jebeš tu ženu koja dopušta da je muškarac financira", bio je njezin odgovor.

Osim ljubavnih problema i tračanja, stanari su počeli imati i probleme zdravstvene prirode. Ovoga puta nije bilo prijeloma niti seksualnih bolesti nego moguća trudnoća. Valeriji već nekoliko dana kasni mjesečnica i često joj pozli. Znatiželjni stanari donijeli su dijagnozu: Valerija je trudna. "Da, mogla bih biti trudna samo ako mi se u noćnim satima prišuljao Sveti Petar", bilo je Valerija. Rina pak ne bi imala ništa protiv da se to dogodi njoj i Mrkvici jer bi sigurno rodila prekrasnog sina na što se Mrkva samo kiselo nasmijao.

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara