Big Brother: Soraji ispala bradavica dok se protezala u krevetu

Foto: bezzabrane.com, vb4.emotion.rs

U KUĆI Velikog Brata stanari se privikavaju na novi tjedni zadatak. Poput pravih izviđača naložili su vatru, izvadili lonac i kuhaju ručak na dvorištu. također, uče sve što bi trebali pravi izviđači znati, a u dobrom raspoloženju više im ne smeta ni loše vrijeme. Iako su se probudili loše volje, te prema riječima nekih od njih, noć su proveli vrlo loše. Djevojkama zadatak ipak nije toliko ugodan koliko dečkima posebno zbog odlaska na zahod.Tijekom neugodnog buđenja, nepažljivoj Soraji ispala je bradavica iz pidžame. Iako je skužila to tek kasnije, incident nisu primijetili ni ostali ukućani iako su sve snimile kamere Big Brothera.

Stanari na otpadu loše volje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stanari na otpadu nešto su lošije volje, a Bojani je hladno u suknjici iako je mora nositi zbog toga da bi ispoštovala Milinu otrovnu strelicu. Svi su zajedno doručkovali osim Slavice koja je po završetku objeda otišla prati rublje.

Marijana je nesretna otkako ne spava kraj Nemeša?

Stanari su se jedva ustali iz kreveta, a Marijana je pjevala pjesmu "Virujen u te". Probudila se vrlo loše volje, a na njenom licu vidio se izraz tuge. Romantična pjesma kojom ih je big Brother probudio u njoj je izazvao nostalgične osjećaje, a loše je volje otkako ne spava kraj  Nemeša već na otpadu.Ema: Bila bih pokvarena da sam odrasla kao bogatašica


Ema je tijekom dana bila u šatoru i Horvatu pričala o tome kako nije bogata pa zbog toga nije ni pokvarena, kako je rekla. "Da sam bila bogata, bila bih pokvarena, ali nisam. Ne volim imati, razumiješ me", komentirala je Horvatu. Ispričala je i kako joj mama nije mogla davati džeparac kao ostaloj djeci kad je bila klinka posebno nakon što joj je tata preminuo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara