Big Brother: Stanari glumili klaunove kako bi dobili imunitet, Slavica prva kapetanica kuće

Foto: vb4.emotions.rs

TIJEKOM večeri u kući Velikog Brata održana je prva bitka za imunitet stanara protiv ispadanja. Džordž i Nemeš su, nakon što su se odjenuli u klaunove, obavijestili ostale stanare o zadatku pa su svi, nakon što su se preodjenuli u kostime, otišli u BB borilište. Kandidati nisu bili podijeljeni po grupama već se svatko borio za sebe i svoju titulu kapetana kuće. Nakon nekoliko rundi Slavica Đulejić skupila je najviše bodova i odnijela pobjedu.


Prva runda naziva "Slatka faca" klaunovi su morali dati sve od sebe kako ni nasmijali ukućane. Milan, Džordž i Nemeš bili su najsporiji u tome i morali su napustiti natjecanje. Najbolji je ipak bio Lester koji je odnio svih pet maksimalnih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U drugoj rundi pod nazivom "Vesele muzičke stolice la, la, la" kandidati su se borili kako bi prvi stigli do stolice čim Veliki brat zaustavi glazbu, a stolica je, naravno, bilo manje nego kandidata. U toj igri pobjedu je odnijela Slavica, a prvi su ispali Soraja, Nikola i Dražen.

Treća runda bila je "Ljubi bližnjega svog" ispale su Ema i Marijana, a u četvrtoj rundi "Sakupljanje loptica" dalje su prošli Lester i Slavica, a u finalnoj igri "Ubaci lopticu" pobjedu je odnijela Slavica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara