Big Brother: U kuću ušla atraktivna Tamara, Soraja i tajanstveni nindža došli na "smetlište"

Foto: RTL

BIG BROTHER stanari nakon prvih sedam dana dobivaju novog stanara. U live emisiji saznat ćemo tko će ući, a tko biti nominiran te hoće li stanari "smetlišta" možda večeras dobiti priliku za odlazak u luksuznu kuću. Odmah na početku saznali smo da je rođendan voditeljici Marijani Mičić, a Antonija se ispričala za svoju šalu o Slovencima te napomenula da će sad Pervan imati više materijala da ih "zafrkava".

Prvi pogled uživo u Big Brother kuću pokazao je stanare kako se uređuju i šminkaju. Javio im se Veliki brat i dao im dvije minute da spakiraju stvari. Svi su se čudili kako imaju samo dvije minute, a Dražen se žalio da su mu mokre gaće.

Dražen naučio pjevati pjesmu Eltona Johna

Budući da zbog emisije uživo nije bilo dnevne emisije, ukratko je prikazano kako je prošao sedmi dan. Dok su se stanari BB kuće budili uz zvukove automobila i sirena, stanari "otpada" bili su odavno na nogama, a Horvat i Duško demonstrirali su Velikom bratu svoje umijeće pjevanja. Duško je zajedno sa svojim "učiteljem" otpjevao pjesmu Eltona Johna i ugodno iznenadio Velikog brata koji im je rekao da je zadovoljan.

Stanari se oporavljaju od burnog tuluma i prepričavaju što se dogodilo, a Slavica i Džordž nastavljaju "taxi dvoboj". Stanari na "smetlištu" morali su razvrstavati čepove, a pritom su i zapjevali.

"Uvijek ide iza mene i osjećam da mi radi iza leđa"

Počele su nominacije. Prvi je ušao Džordž. Prvo je nominirao Nikolu iz Zaprešića. "Uvijek ide iza mene i osjećam da mi radi iza leđa", rekao je vozač taxija iz Engleske. Kao drugu osobu koju želi vidjeti van BB kuće imenovao je Emu. Smatra je dosadnom. "Nisam znao da glasamo, rekli ste da ćete nas poštedjeti nominiranja", bio je u čudu Džordž.

Druga je u ispovjedaonicu ušla Bojana koja je nominirala Emu. "Nije loša djevojčica, ali ima nekih stvari koje me smetaju. Mnogo priča i sve ispravlja", rekla je odbojkašica. Kao drugu osobu nominirala je Soraju jer s njom ima "najmanje dodirnih točaka". "Malo je arogantna i prepotentna", smatra Bojana. Sljedeća koja je ušla u ispovjedaonicu bila je Marijana. Šibenčanka je prvo nominirala Lestera, jer ga smatra lijenim te Emu. "Danas me iznervirala", kaže Marijana.

"Neki dan je uzela krpu za suđe, obrisala je ruke i nos pa je vratila u kuhinju"

Nemeš je nominirao Emu, jer mu je u "mnogim situacijama postala naporna". "Neki dan je uzela krpu za suđe, obrisala je ruke i nos pa je vratila u kuhinju", rekao je Nemeš, a kao drugu osobu nominirao je Džordža zbog njegovih "banalnih šala".

Soraja je dva boda u nominacijama dala Bojani za koju smatra da je ok cura, ali s njom nije uspostavila odnos, iako se trudi. "Nismo se našle. Kad nešto igramo, ona se ne želi pridružiti, više voli gledati sa strane", rekla je studentica psihologije. Kad je trebalo nominirati drugog stanara, zbunjena Soraja mislila je da nužno mora imenovati nekog muškog, no Veliki brat joj je rekao da je svejedno koga će nominirati. Jedan bod dala je Džordžu, jer ima "čudan smisao za humor".

"Nisu mi neki Sorajini postupci jasni"

Mila je nominirala Emu, jer smatra da se najmanje uklopila među stanare te Dražena. "S njim imam najmanji kontakt. On mi je ok, ali nisam s njim toliko dobra", rekla je ona. Nikola je kao prvu osobu nominirao Džordža te je naveo isti razlog kao i ostali stanari. "Nemamo isti smisao za humor", smatra Zaprešićanin. Također je nominirao Soraju, iako mu se nije zamjerila. "Nisu mi neki njeni postupci jasni, to su sitne stvari, ali recimo drugi mi se nisu zamjerili u tim istim stvarima", kaže Nikola.

Dio nominacija odvijao se u vrijeme reklama kako ne bi odmah bilo poznato tko ispada.

"Rekao sam ako ne bude ovu noć hrkao, neću ga nominirati"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dražen je rekao kako želi nominirati "svog velikog prijatelja Džordža", jer se s njim nije slagao u nekim šalama. Drugi stanar kojeg je nominirao je bio Milan. "Tog čovjeka jako volim, još sam mu dao jednu priliku, rekao sam ako ne bude ovu noć hrkao, neću ga nominirati, ali on je opet hrkao i nisam spavao cijelu noć zbog toga. Srce me boli zbog ovog što ga moram nominirati", rekao je Dražen.

Došao je red na Emu da kaže koga želi nominirati. Prvo je imenovala Soraju, jer misli da je hladna i ne ponaša se prijateljski. Nakon nje, nominirala je Milu. "Nije bila jednaka prema svima", kaže Ema. Sljedeća je nominirala Slavica koja, kao kapetan kuće, ne može biti nominirana, a njeni se glasovi duplo boduju. Ona je nominirala Emu, jer se nije uklopila i Džordža. Previše si daje slobode kad sam ja u pitanju", kaže vozačica taxija.

"Želimo da dođe Soraja Vučelić zbog našeg prijatelja Duška"

Veliki brat obratio se stanarima i obavijestio ih da su nominirani Džordž, Soraja i Ema. Voditeljice su najavile da će netko od njih, bez obzira na to što su tek večeras nominirani, večeras izaći iz kuće. Veliki brat je pozvao sve ukućane u ispovjedaonicu, a oni su se jedva natiskali u malu Bubu. Rekao im je tko su nominirani te im je otkrio tajnu da će izbačeni ukućani doći večeras k njima. Dao im je pravo da odluče tko će doći k njima, a svi su se jednoglasno odlučili za Soraju. "Želimo da dođe Soraja Vučelić zbog našeg prijatelja Duška", rekao je Horvat, dok je Duško isijavao od veselja.

U isječcima iz pregleda dana prikazano je da su Mila i Soraja ugledale skriveni izlaz iz kuće na kraju cijevi kroz koju se izbacuje smeće, no ne znaju da će jedna od njih večeras izaći kroz nju.

"Jel svaki put kad sjedneš na stolac, tvoja stražnjica mora napustiti tvoje gaće"

Antonija se obratila stanarima u kući i obavijestila ih da Soraja napušta kuću. Nije joj odmah rekla da ide na "smetlište", već ju je pozvala pred publiku. Pitala je Džordža: "Jel svaki put kad sjedneš na stolac, tvoja stražnjica mora napustiti tvoje gaće?". On joj je samo rekao da mu je danas takav horoskop. Soraja se sa svima izljubila, ali u kući joj je ostala sva prtljaga, jer je nije stigla uzeti.

Soraja je izašla van i voditeljici Marijani rekla kako joj je u kući bilo lijepo, ali se počela stvarati čudna atmosfera. "Moglo bi se reći da mi je i nije žao što sam ispala. U kući su počele neke svađe i klanovi pa ne bih voljela sudjelovati u tome. Recimo jučer oko budžeta su se svi prepirali", rekla je Soraja. Nakon toga Antonija ju je odvela do cijevi kojom se spušta na "smetlište", a Soraja joj je pritom pričala kako joj je bilo žao što je Duško ispao te je plakala za njim.

Kad je sletjela na vreće dočekao ju je Nirmal. Predstavio joj se kao Valter i rekao joj da će biti sluga Horvatu i Dušku. Prišla joj je Dragana i rekla joj kako se Nirmal šali. On ju je proveo kroz "smetlište" i sve joj pokazao te joj rekao da će biti s njima narednih tjedan dana.

Tamara voli oženjene muškarce

U kuću je ušla 23-godišnja Beograđanka Tamara Đorđević. Tamara studira na Višoj poslovnoj školi, a bavi se hostesiranjem i promocijom. Kaže kako joj je cilj u životu da "provocira i izaziva muškarce", ali ne voli romantiku i da joj se poklanja cvijeće. Kaže kako joj je jedini porok to što voli oženjene muškarce, iako ima dečka. Voli da se svi okreću za njom, a kaže kako i njen dečko voli kad je gledaju. Živi u šesteročlanoj obitelji i sluša house. Ušla je u BB kuću i pozdravila se sa svim stanarima, a kako će se snaći kao nova stanarka, vidjet ćemo sljedeći tjedan.

Nakon Tamarinog ulaska, voditeljice su najavile novo iznenađenje. Radi se o stanovitom "nindži" koji će doći na "smetlište" s posebnim zadatkom da se brine za sve potrebe tamošnjih stanara. Sve što im je potrebno, on im mora osigurati. "Od igle do lokomotive", rekao mu je Veliki brat. Njegov zadatak je tajna za ostale ukućane. Antonija ga je odvela do cijevi, a novi stanar je svoje lice otkrio tek kad mu je u Bubi to naredio Veliki brat. Radi se o Radiši Miljkoviću, poznatijem i pod nadimkom Radašin. On je jedan od stanara Big Brother kuće iz prijašnjih sezona. "Dobili smo nindžu", vikao je Nirmal za to vrijeme. Ostali stanari su mu se također razveselili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara