Big Brother: Ukućani su na velikoj turneji biciklima, Nemeš ima tajni zadatak

Foto: Emotion

STANARI luksuznog dijela BB kuće imaju novi zadatak. Vrte pedale na sobnom biciklu te na taj način "putuju" po bivšoj Jugoslaviji. Kreći iz kuće na Košutnjak, a nakon BB turneje tamo in je i posljednja stanica. Ukupno trebaju napraviti 2336 kilometra, a u kući imaju dva bicikla. Sami će se organizirati tko će i koliko voziti. Prva stanica im je Turija, pa Plitvice, Omiš, Banja Luka, Sarajevo, Podgorica, Ohrid i Đavolja varoš, prije povratka na Košutnjak. Na svakom od tih mjesta stanari će dobiti zadatke koje će morati rješavati. Ako u tome uspiju, BB će im smanjivati kilometražu. Bojana, Tamara i Slavica već su isprobale bicikle i sviđa im se zadatak.

Marijana u kući napravila sve što nije željela

Stanari su od BB-a dobili i opremu za vožnju, tajice i majice. Slavici se uopće ne sviđa njezina majica, a nakon nekog vremena, tajice su joj pukle na stražnjici. Bojani su toliko ugodne da kaže kako se neće skidati iz njih. Cure se smiju Radašinu u tajicama, a Nikola je Draženu rekao da u njima izgleda "kao pravi Švabo". "Oni su tamo svi biciklisti, osobito kod mene u Muenchenu", kaže Nikola.

Marijana je jako živčana pa je sama sebi skuhala "živčanu kavu". "Ništa mi ne valja, valjda sam u nju stavila previše živaca. Tu mi nešto smrdi, jesam to ja, ili...?, pita se Marijana. Požalila se i kako je u kući napravila sve ono što nije mislila. "Rekla mi je sestra nek ne tračam, i nisam takva, inače to ne radim. Rekla mi je i da se ne zbližavam s nekim. A ja sam sve to napravila", požalila se Tamari.

Nemeš ima tajni zadatak

Možda će Marijana biti manje živčana kada joj u posjet dođe Nemeš i smiri je. On je od BB-a dobio poseban tajni zadatak. osim što mu je Nirmal ponudio svoje dnevno vrijeme koje smije provesti u luksuznom dijelu kuće, pa je Nemeš rekao da će mu zauzvrat prati rublje, glavni BB zavodnik mora nagovoriti još tri sustanara da mu prepuste svoje vrijeme. I to ono koje bi proveli na sutrašnjoj zabavi, kojoj se svi jako vesele. Ako mu to uspije, moći će biti na cijeloj zabavi i još uz to iskoristiti vrijeme koje mu daruju sustanari. Nemeš za nagovaranje ima četiri sata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara