Bila je s 5000 muškaraca, a sad otkriva trikove kako naći bogatog muža

Bila je s 5000 muškaraca, a sad otkriva trikove kako naći bogatog muža

Foto: Facebook

PRAIYA SURIYA iz Laosa osigurala si je luksuzan život koji su joj omogućili njeni mnogobrojni udvarači.

Častili su je letovima prvog razreda, noćenjima u hotelima s pet zvjezdica, luksuznim večerama i skupim nakitom.

Objavljujući fotografije svog lagodnog života, Praiya je stekla mnogo obožavateljica koje su poželjele naučiti kako pronaći bogatog muža.

"Moju stranicu na aplikaciji Line prati sedam tisuća ljudi. Primam toliko poruka da na njih ne stižem odgovarati. Također moram birati na koje ću prvo odgovoriti. Moje je život sad savršen. Hodala sam s pet tisuća muškaraca što zapadnjaka, što Arapa", rekla je za Daily Star.

Praiya tvrdi da joj njeno veliko iskustvo pomaže da odredi koji su muškarci spremni trošiti na svoje partnerice, a koji nisu. Ženama koje pohađaju njen tečaj također obećava pomoći da upoznaju bogate muškarce.

"Javlja mi se i puno muškaraca, a ja odmah mogu prepoznati koji su škrti. Čim mu vidim lice znam razmišlja li o tome da sam sponzoruša koja mu želi uzeti novac. Mogu ih procijeniti čim malo popričam s njima. Odmah znam ako želi smo besplatni seks", kaže ona.

Između ostalog uči žene kako će biti bolje u krevetu i kako će od muškarca tražiti novac.

Ona tvrdi da je već stotinjak žena uz njenu pomoć našlo bogate muževe, ali i da je interes toliki da bira pomoći samo onima koje su ozbiljne u toj namjeri.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara