Bilić negira novu ljubavnu vezu, a oglasila se i ljutita ginekologinja

NAKON što se hrvatsko medijsko nebo zatreslo zbog informacije da izbornik Slaven Bilić ima novu djevojku, isti je reagirao demantijem - za portal Javno je rekao kako nema ni govora o vezi s ginekologinjom Nelkom Tomić, te kako je u Srimu došao na odmor s obitelji. Tamošnji su mediji "nanjušili" dolazak popularnog Bilića pa ga pokušavaju naći po šibenskoj obali, i to po mogućnosti s navodnom djevojkom. Oglasila se i doktorica Tomić, te izrazila zgražanje "idejama drugih" o tome da je u vezi s hrvatskim nogometnim izbornikom.

> Najpoželjniji hrvatski neženja uhvaćen: Slaven Bilić u friškoj ljubavnoj vezi

"Jako sam povrijeđena i zapanjena. Sve sam doznala iz novina. Nije u redu da me to pitate jer ja nisam medijska ličnost. Ja sam ozbiljna žena, nisam ni starleta, ni misica ni fufica. Imam dosta godina i dvoje djece", rekla je medijima Nelka Tomić i dodala: "Tako nešto sigurno ne bi rekao meni netko blizak. Ti koji to pričaju su psihopati. To je tako djetinjasto. Ja Bilića ni ne poznajem niti sam mu ljubavnica".

Ogorčena doktorica sprema tužbu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kaže, nakon reakcija okoline potražit će psihološku pomoć, a onda će "tužiti sve one koji izmišljaju priče o njoj". Poput Bilića, razvedena je i ima dvoje djece, a u Vodicama pokraj Šibenika ima privatnu praksu.

"Takve spekulacije nema smisla negirati ni komentirati", kratko je rekao glasnogovornik hrvatske reprezentacije Davor Gavran o Bilićevoj vezi sa šibenskom doktoricom.

Priča o vezi Slavena Bilića i Nelke Tomić u šibenskim je kuloarima već "stara vijest", jer je izbornik u nekoliko navrata viđen u krugu bolnice, a navodno i u društvu spomenute doktorice. Ipak, izbornik odlučno tvrdi kako nije u vezi s Nelkom Tomić, koja živi u Vodicama pokraj Šibenika, rastavljena je i ima dvoje djece. Navodni par upoznao se u Srimi, gdje oboje imaju vikendicu. Iako se došao odmoriti, izborniku to zasad ne uspijeva - stalno ga oblijeću obožavatelji i svi oni koji imaju mišljenje o Euru, a Bilić (zasad) strpljivo sluša komentare i druži se s djecom.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara