Biste li vi znali za 64 tisuće kuna što se dogodi astronautu u blizini crne rupe?

Biste li vi znali za 64 tisuće kuna što se dogodi astronautu u blizini crne rupe?
Screenshot: HRTi

ČETVRTAK je rezerviran za novo izdanje HRT-ovog kviza Tko želi biti milijunaš? u kojem su večeras do milijunskog iznosa pokušala doći dva natjecatelja.

Nakon što je bio najspretniji u igri Najbrži prst, preko puta Tarika Filipovića sjeo je glazbenik Zoran Majstorović koji je na osmo pitanje dao netočan odgovor i osvojio je iznos od 1000 kuna.

Zoran je imao problema već na pitanju za 8 tisuća kuna. Iskoristio je džokera zovi kako bi mu pomogao odgovoriti na pitanje jesu li Hanni i Andreas Wenzel olimpijske medalje osvajali za republiku, kraljevinu, veliko vojvodstvo ili kneževinu. 

Idući džoker potrošio je već na sljedećem pitanju jer nije znao koji je rat vođen na pet kontinenata pa se smatra svjetskim ratom prije svjetskih ratova. Pomoć publike u ovom slučaju nije bila pomoć pa je tako Zoran kući otišao s tisuću kuna i neiskorištenim džokerom pola-pola.

Idući je u vrući stolac sjeo Josip Dujmović, student prava. 

"Po kojem Lovrakovu romanu još uvijek nije snimljen film?" pitanje je na kojem je Josip iskoristio dva džokera, pomoć publike i pola-pola, te dao točan odgovor.

Džoker zovi je iskoristio na idućem pitanju, a prijatelj mu je dao točan odgovor na pitanje koja nogometna reprezentacija je dvaput bila prva na SP-u, ali nikad druga.

Na idućem pitanju, za prelazak drugog praga, Josip nije bio siguran u odgovor, ali je riskirao i dao točan odgovor na pitanje: "Je li u pjesmi Tri nonice Drage Gervaisa debela Kata, Tonca, Jela ili Pepa?"

Riskirao je i na idućem pitanju, ali ovaj put nije imao sreće. Dao je netočan odgovor na pitanje hoće li se astronaut, što god da mu je omiljena hrana, u blizini crne rupe tortiljificirati, sušificirati, špagetificirati ili rižotizirati, i kući otišao s 32 tisuće kuna. 

Znate li vi odgovor na ovo pitanje?

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara