Bivša djevojka Mela Gibsona: Zlostavljao me i nije mi dao ni novčića!

Tekst: A.M.
Foto: JLP

SAMO dan nakon što je Mel Gibson zatražio sudsku zabranu prilaska za bivšu djevojku Oksanu Gregorijevu, fatalna Ruskinja napravila je to isto, uz tvrdnje da ju je glumac zlostavljao i tukao. Također, Oksana je demantirala Gibsonove tvrdnje da od njega želi samo novac jer, kako kaže za londonski The Mail on Sunday, nije joj nikada dao niti novčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živim uz pomoć kreditnih kartica i posuđenog novca, nisam u nimalo dobroj situaciji", tvrdi Ruskinja koja s holivudskim glumcem ima sedmomjesečnu kćer. "Nije mi dao ni novčića, apsolutno ništa, a uz sve to priča laži o meni. Htjela sam biti dostojanstvena i imati poštovanja prema ocu mog djeteta, ali ovo što on radi je jako okrutno", kaže Oksana.

Gibson u siječnju brutalno pretukao Oksanu?

Osim što joj navodno nikad nije dao novac, Gibson je svoju bivšu djevojku navodno i tukao, a cijela stvar eskalirala je u siječnju kada ju je brutalno premlatio. Iako je ona ostala s njim u vezi sve do travnja, sada pak tvrdi da mu je oprostila zlostavljanje samo zato što je obećavao da će se promijeniti te da će potražiti pomoć. Kako do toga nije došlo, par se razišao, a sada su jedno za drugo zatražili zabranu prilaska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara