"Bivša djevojka Petra Vlahova" zajedno sa Slađom pojavila se u emisiji Željka Malnara

Časopis je, podsjećamo, objavio fotografije na kojima Petar Vlahov pozira gol i masturbira, objavivši pri tomu i informaciju kako su iste poslane na adresu izvjesne djevojke imenom Petra, a s kojom se televizijski voditelj navodno viđao. No, drugačije su informacije nakon nekog vremena počele kružiti internet forumima, te su se na jednom od njih pojavile golišave fotografije tamnokose Sabine i njezine prijateljice Slađe iz Noćne more Željka Malnara. Upravo je Sabina, kako se navodi na nekim internet forumima, bila Petrova djevojka kojoj je on slao fotografije.

Iako je Slađa za jedan dnevni tabloid zanijekala da je u javnost plasirala kompromitirajuće fotografije Petra Vlahova, upravo je ona novinarima navodno odala da joj se prijateljica Sabina povjerila kako je bivši voditelj Nove TV, a koji je nedavno prešao na HRT, i više nego dobar u krevetu i da "može cijelu noć", te da navodno zna biti i perverzan.

Na nekim internet forumima također piše kako je Sabina jedno ljeto navodno provela s Vlahovom, te kako bi plasiranje njegovih golišavih fotografija u javnost moglo biti njezinom osvetom zato što je prekinuo s njom. Slađa, inače poznata po tome "da nema dlake na jeziku", nekoliko se puta pojavila u Malnarovoj emisiji zajedno s prijetaljicom Sabinom, gdje su mazeći jedna drugu "dražile" publiku koja običava gledati taj provokativan show u kasnim noćnim satima.

Sabina o kojoj se toliko priča u posljednjih nekoliko dana navodno ima 19 godina i svojevremeno je pozirala i pred Lupinovim fotoaparatom. Tako se našla pred njegovim fotografskim objektivom i ove godine za Škodin kalendar za 2007. godinu, te je jedna od djevojaka koja se pojavila i na njegovu performansu održanom prije nekoliko mjeseci u zagrebačkoj Esplanadi, a gdje je Lupino prezentirao svoj rad na ovogodišnjem Škodinom kalendaru. Sabina je tako, u duetu s prijateljicom Slađanom Petrušić, koja je po izlasku iz Malnarove Noćne more pokušala započeti glazbenu karijeru, u samo nekoliko dana osvanula u gotovo svim novinama.

Erotske fotografije Slađane i Sabine koje su osvanule na internet forumima možete pogledati ovdje. 

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara