Bivša Hefnerova djevojka otkriva sve tajne života u njegovoj palači

Bivša Hefnerova djevojka otkriva sve tajne života u njegovoj palači

U SVOJOJ novoj knjizi jedna od bivših djevojaka tvorca Playboya Hugha Hefnera, otkriva tajnu što se doista događa iza vrata palače prepune zanosnih ljepotica.

Radi se, naime, o zanosnoj Izabelli St. James, koja je u svojoj knjizi "Bunny Tales" odlučila otkriti sve dobre strane njezina života u poznatoj Hefnerovoj palači, ali i one loše.

Djevojke su, naime, kako opisuje Izabella, imale "policijski sat" te su već u 21 sat morale ići na počinak, a morale su odrađivati i "noć seksa", koja se odvijala dvaput tjedno. Nije im bilo dopušteno imati druge dečke, osim naravno Hefnera.

No, ova knjiga nije prvo pismeno svjedočanstvo o svemu što se događalo u intrigantnoj Hefnerovoj palači. Prvu je knjigu, naime, pod nazivom "Jill Ann: Upstairs", napisala bivša Playboyeva zečica Jill Ann Spaulding, a koja je njegovu palaču opisala kao "mešetarsku kuću u kojoj se opasan seks tražio u zamjenu za status filmske zvijezde".

Tadašnje navode iz spomenute knjige objavljene 2004. godine, Hefner je nazvao "smiješnima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što da kažem? Neke si od mojih djevojaka nakon boravka u palači nađu novi život, a neke od njih pišu knjige. Izabelli sam omogućio da pohađa pravni fakultet, no vidim da je izabrala ne iskoristiti tu priliku. No, želim joj sve dobro." - izjavio je otac Playboya u vezi najnovije knjige koja opisuje njegov suživot sa zanosnim djevojkama.

Vremešni Hef još je ranije bio metom optužbi da "seksualno zanemaruje" svoje djevojke. 2001. godine njegova bivša "priležnica" Sandy Bentley izjavila je za jedan časopis kako "heteroseksualna ikona ima problema sa zadovoljavanjem tijekom spolnog odnosa", te kako je iz tog razloga "volio kada djevojke zadovoljavaju jedna drugu dok on gleda gay porniće".

Hefner je i ovo "svjedočanstvo" demantirao izjavivši kako je s brbljavom Sandy imao normalne seksualne odnose tijekom dvije godine, te kako porno filmovi koje je gledao "svakako nisu bili gay".

Hugh Hefner, čiji broj djevojaka uglavnom nikada nije bio manji od sedam, danas živi nešto sporijim tempom života, te je broj djevojaka smanjio na samo tri dame: Holly, Bridget i Kendru.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara