Bivša ljubav Đele Hadžiselimovića u vezi s Banetom iz Songkillersa

Bivša ljubav Đele Hadžiselimovića u vezi s Banetom iz Songkillersa

SNIMANJEM spota za pjesmu "Slutim ljubav", Songkillerski se nakon trogodišnje stanke vraćaju na scenu i to albumom "Sve je drugo igra". Radnja spota je smještena u sami centar Zagreba, točnije na Cvjetni trg, a u njemu Željko Banić šeće gradskim ulicama i dotiče ljude kojima prenosi ljubav "koje je pun". Upravo za tu ljubav najviše je zaslužna stilistica Biba Pia Cügut, Banova djevojka s kojom je u vezi već dvije i pol godine, a koja je prije njega bila u vezi s Đelom Hadžiselimovićem. Naime, kad su prekinuli, Đelo se vratio svojoj staroj ljubavi Mariji Nemčić.

"U listopadu Pia i ja slavimo treću godišnjicu naše veze, a drugu smo proslavili u najmanju ruku burno. Ne bih u detalje, ali samo mogu reći da je bilo jako - burno!", pohvalio se Bane kojem je žao što album nije izašao prije, pa da ga ovo ljeto promoviraju po cijelom Jadranu. "Album je na policama već tri tjedna, ali mi je jako žao što nije prije izašao da ovo ljeto obilazimo gradove. Nema veze, promotivni koncert je u rujnu u nekom kazalištu, tako je htio naš producent, a i nama se to čini kao sjajna ideja jer još nikad nismo održali koncert u kazalištu", nadovezao se Bane kojem su na novom albumu sve pjesme ljubavnog karaktera, osim jedne - "Revolucija".

"Vladajuću strukturu treba mijenjati pod hitno!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša zemlja je devastirana na sve moguće načine. Hrvatskom vlada politička struktura koja je nesposobna i bahata. I zato vladajuću strukturu treba mijenjati pod hitno! To što naši vlastodršci čine me podsjeća na doba Franje Tahyja", odriješit je bio Željko Banić koji misli da će ljudi kad čuju pjesmu "Revolucija" zbog riječi pomisliti da je bio napušen dok ju je stvarao. "Ja sam kao Obelix, samo što kao mali nisam upao u bačvu s čarobnim napitkom, već u grm marihuane. Svakako, marihuanu treba legalizirati, tko je ikad čuo da je netko nekoga ubio - napušen. S druge strane, alkohol kao društveno prihvaćenu drogu prije treba zabraniti nego marihuanu! Reklamira se pivo, neki balavac popije pet litara, postane agresivan i nekoga nabije, jel to normalno?"

Lana Vukičević
Foto: Vlatka Hren

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara