Bivša ljubavnica Michaela Jacksona progovorila o njihovoj vezi: "Nije bio aseksualan"

Bivša ljubavnica Michaela Jacksona progovorila o njihovoj vezi: "Nije bio aseksualan"

Foto: Facebook/YouTube

SHANA MANGATAL tvrdi da je bila dugogodišnja ljubavnica Michaela Jacksona i o tome je napisala knjigu koja izlazi u kolovozu.

Knjiga će izaći na Michaelov rođendan, 29. kolovoza, a u njoj Shana otkriva sve ono što drugi već nisu otkrili u brojnim knjigama o kralju popa. "Michael i ja: Nikad ispričana priča o tajnoj romansi Michaela Jacksona", prati njihov odnos koji je čak 20 godina bio skriven od očiju javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o 20 godina različitih susreta i intimnih telefonskih razgovora. Glumila sam u dva njegova kratka filma", ispričala je Shana za Radar Online i otkrila da je oduvijek htjela biti s njim u pravoj vezi, no tajming je uvijek bio loš. 

Viđali su se prije, za vrijeme i nakon njegovih brakova s Debbie Row i Lisom Marie Presley, no Shana tvrdi da on nikada nije varao. "Jako je držao do svojih brakova, zato nam je odnos i bio tako sporadičan. Kada je oženio Lisu prestali smo biti bliski, no nakon razvoda smo se ponovno povezali. Kada je Debbie ostala trudna opet smo se razdvojili", kaže.

Michaela je upoznala 1988. godine i ostali su prijatelji sve do njegove smrti. Shana kaže da glasine o njegovoj seksualnosti nisu točne. "Nije bio aseksualan, niti poput djeteta, volio je žene. Bio je normalan", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara