Bivša supruga: Eminem nije obdaren i ne može dugo izdržati u seksu

Tekst: A.M.
Foto: JLP

BIVŠA supruga repera Eminema, Kim Mathers, se baš kao i on, s velikim stilom vratila u novinske stupce. Kako ne bi ostala zapostavljena ili u sjeni bivšeg, Kim je odlučila malo popljuvati Eminema i tako si rezervirati mjesto u trač rubrici. Ona je, naime, u intervjuu za jednu američku radijsku postaju progovorila o reperovim seksualnim(ne)sposobnostima.

"Samo da napomenem, kad se dotična bude seksala s njim, neka uzme malu plavu tableticu jer u protivnom neće dobiti ništa od njega"

"Eminem nije baš obdaren i želim svu sreću njegovoj budućoj ljubavnici. Samo da napomenem, kad se dotična bude seksala s njim, neka uzme malu plavu tableticu jer u protivnom neće dobiti ništa od njega", izjavila je Kim koja dodaje da prema Eminemu ne osjeća apsolutno ništa.

"Od mene i njega nije ostalo ništa, baš ništa. Zapravo, povraća mi se kad sam u njegovoj blizini i kad čujem njegovo ime", tvrdi plavuša koja se godinama vraćala kontroverznom reperu te je zbog njega čak pokušala samoubojstvo. Iako sad pljuje po njemu, čini se da njoj, tijekom veze koja je sveukupno trajala 20 godina, nije smetalo što Eminem "nije obdaren i što ne može dugo izdržati u seksu".

Podsjetimo, pravim imenom Kimberly Anne Scott i Eminem upoznali su se davne 1989. godine u srednjoj školi nakon čega su započeli ljubavnu vezu. Prvi put sudbonosno "da" izrekli su deset godina poslije, a njihov brak trajao je tek dvije godine.

U međuvremenu, Kim je pokušala samoubojstvo zbog okrutnosti u pjesmi "kim", u kojoj Eminem repa o njezinoj nasilnoj smrti. 2006. godine par je obnovio vjenčane zavjete, a ponovno se rastao nakon tri mjeseca. Nakon posljednjeg razvoda, podijelili su skrbništvo nad 13-godišnjom kćerkom Hailie Scott.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara