Bivša voditeljica Darija Mikulandra pojavila se u javnosti u zanimljivom izdanju

Bivša voditeljica Darija Mikulandra pojavila se u javnosti u zanimljivom izdanju
Foto: Press

BIVŠA voditeljica Darija Mikulandra se na ekskluzivnoj premijeri posljednje epizode popularne serije "Igra prijestolja" pojavila u neobičnoj kreaciji Matije Vuice, sašivenoj upravo za tu prigodu.

Dariju i Matiju ne veže samo poslovna suradnja iz doba televizijskih produkcija nego i prijateljstvo dugo 25 godina.

"Noseći Matijinu haljinu osjećam se zaista posebno, drugačije, poput kraljice, ratnice ili princeze. Nije slučajno što su holivudske zvijezde na ovogodišnjem Oscaru nosile upravo njene kreacije", rekla je.

Sredinom devedesetih "Top of the Pops" bio je jedan od najpopularnijih glazbenih TV formata, a HRT je svoju inačicu nazvao "Zlatni gong" i za voditeljicu postavio tada relativno nepoznatu Dubrovčanku Dariju Mikulandru. Gledatelji su je zbog prepoznatljivog "r" ubrzo zapamtili i zavoljeli, stizali su i drugi TV projekti, ali Darija se u jednom trenutku odlučila za preokret - 1998. godine se udala za poduzetnika Roberta Žanetića i preselila u Dubrovnik. Majka je dvoje djece, ima agenciju za organiziranje evenata, bavi se i kazalištem, a ponekad je se još uvijek može vidjeti u ulozi voditeljice, primjerice na Festi sv. Vlaha koju godinama i organizira te u Midsummer Scene.

Gdje su nestala druga nekoć poznata lica s hrvatskih malih ekrana možete pročitati OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara