Bivša žena Zorana Mamića progovorila o vezi s bivšim suradnikom Emila Tedeschija

Bivša žena Zorana Mamića progovorila o vezi s bivšim suradnikom Emila Tedeschija
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

BIVŠA supruga Zorana Mamića, Vanja Horvat, progovorila je o svom privatnom životu i vezi s Mladenom Veberom, nekadašnjom desnom rukom Emila Tedeschija, za RTL Exkluziv.

"Ja bih rekla da, ako postoji baza, kvalitetna jedna baza u komunikaciji, u istom sagledavanju nekih stvari, u međusobnom podupiranju - onda se to može prenijeti i na posao. Inače, ako privatno se ljudi ne slažu, onda se tek u poslu neće slagati. Evo kod nas je primjer da zaista dobro funkcioniramo. Ja sam možda privatno ovako dominantnija, što se on neće složiti naravno, ali tu ću radije neko svoje mišljenje reći, dok ovdje na poslu apsolutno sve što on kaže to je tako i ne miješam se puno", kaže Vanja kojoj je partner velika podrška u poslu.

Vanja je nedavno postala i baka unučice Vite.

"Sad navršava godinu dana tako da svi smo oko nje popustljivi. Izuzetno je vedra, vesela, nema nekog razloga da se čovjek ljuti i nešto joj brani. Sigurna sam da ću biti popustljiva jer malo vremena provodim s njom, ne mogu toliko koliko bih htjela. Sa svojom djecom sam puno više vremena provodila pa mora čovjek onda i biti strog. Ovako kada sam na par sati, nekako je čovjek popustljiv", kaže 47-godišnja baka.

Vanja je sa Zoranom Mamićem u braku bila 17 godina, a zajedno imaju dvoje djece, 25-godišnju Ninu i tri godine mlađeg Brunu. Rastali su se prije devet godina, a Zoran je 2014. oženio Riječanku Anu Šikić od koje se razveo nakon dvije godine braka, navodno zbog mlade manekenke Antice Filipović Grčić. Vanja je u vezi s Veberom od prošle godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara