Bivši BB superstar Krešo Jengić osuđen zbog heroina i heptanona

ZBOG posjedovanja pola grama heroina i dvije tablete heptanona 28-godišnji Krešo Jengić dobio je uvjetnu kaznu od tri mjeseca zatvora uz rok kušnje od godinu dana, javljaju domaći mediji. S narkoticima je uhvaćen prošle godine u Zagrebu, a Jengić je sudu "objasnio" kako mu je trebalo da izađe iz ovisničke krize te je priznao kako se s drogom bori posljednjih deset godina, a u trenutku uhićenja pokušavao je doći do svog liječnika, odnosno metadonske terapije koju uzima.

Krešo Jengić jedna je od najvećih zvijezda prve sezone hrvatskog Big Brothera - prvo je pažnju plijenio osebujnim izjavama u Kući, a onda ju je napustio skokom preko zida i razočarao gledatelje koji su ga već u prvoj fazi showa vidjeli na pobjedničkom postolju. Njegovo "javno djelovanje" nastavilo se ljubavnom vezom s nekadašnjom pjevačicom Paolom Valić, koja je također u nekoliko navrata priznala da ima problema s drogom.

Intervencija obitelji, Vrapče i suđenje zbog kartice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je njihova veza itekako turbulentna, pokazao je incident u kojeg se umiješao Paolin očuh Domagoj Burić zajedno s njezinom majkom Jasnom, a zabrinuti roditelji medijima su kasnije priznali kako "nisu više mogli gledati loš utjecaj na svoju kćer". Unatoč pritiscima, Paola i Krešo su i dalje su u vezi, iako više ne šetaju špicom i društvenim događanjima, a Jengiću ovo nije prvi problem sa zakonom - sredinom 2005. godine na Općinskom je sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na tri mjeseca zatvora s rokom kušnje od dvije godine zbog duga od 25 tisuća kuna koliko je uspio skupiti nekontrolirano trošeći novac na Diners kartici. Nedugo nakon toga završio je na psihijatriji u Vrapču, s koje je, baš kao i iz Big Brothera - pobjegao.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara