Bivši dečko Elle Macpherson otkriva kakav seks vole manekenke

TAJNE iz spavaće sobe australskog supermodela Elle Macpherson više neće biti tajna. Naime, njezin bivši dečko, model Calvina Kleina Bruce Hulse, uskoro će objaviti svoje memoare u kojima, između ostalog, detaljno opisuje seksualne odnose koje je imao sa bivšim djevojkama, modelom Elle Macpherson, njezinim kolegicama Paulinom Porizkovom i Tatjanom Patitz, te glumicom Andie MacDowell.

Noćna mora svake žene jest kada spava s muškarcem kojem potpuno vjeruje, a nekoliko godina poslije prekida bajkovite veze on se pojavi sa fotografijom, videom ili memoarima svoga seksualnog života. To se upravo događa jednoj od najvećih supermodela svih vremena, australki Elle Macpherson čiji je bivši dečko, 55-godišnji Bruce Hulse koji se u međuvremenu oženio i ima dvoje djece, najavio objavljivanje svojih memoara gdje će, osim svog zanata i glamura modnoga svijeta, detaljno opisati seks sa nekadašnjim djevojkama. Knjiga, koja bi se u prodaji trebala naći početkom kolovoza, nosit će naziv "Sex, Love and fashion" (Seks, ljubav i Moda), a sadržavat će dijelove u kojima Bruce prepričava svoj život u danima kada je bio u vezi sa Elle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stajao sam ispred nje, gledali smo se u oči i ona se razodjenula", priča Bruce koji je, nakon što si je Elle dala povećati grudi, bio u depresiji zbog čega je "izgubio seksualni apetit". No, Hulse je svoju tugu ubrzo prevladao, nakon čega se, na tavanu kuće svojih roditelja, poseksao sa supermodelom. Opisao je i divlji seks sa glumicom Andie MacDowell. "U njezinoj sobi svjetlo je bilo prejako i oboma nam je smetalo. Laganim pokretima skinuo sam svoju majicu i prebacio je preko lampe. Strgnuo sam njezinu haljinu i počeli smo se ljubiti, no omeo nas je miris paljevine, a kada sam se okrenuo shvatio sam da mi se majica zapalila na onoj lampi", piše Bruce u svojim memoarima.

Zadnji opis u nizu odnosi se na češki supermodel Paulinu Porizkovu i njihovu noć provedenu u hotelskoj sobi. "Ušao sam u Paulininu hotelsku sobu gdje sam je zatekao potpuno golu. Zapanjen, stajao sam na mjestu nekoliko trenutaka, no ubrzo sam shvatio što mi je činiti. Nekoliko sekundi nakon, već smo bili jedno na drugome, bilo nas je svugdje. Uništili smo cijelu hotelsku sobu", napisao je Hulse.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara