Bizaran odnos Donalda i Ivanke Trump: "Da joj nisam otac..."

Bizaran odnos Donalda i Ivanke Trump: "Da joj nisam otac..."

Screenshot: YouTube

DONALD Trump posljednje dvije godine postao je osoba o kojoj gotovo svakodnevno pišu svi svjetski mediji, a odnos Donalda i žena u njegovoj obitelji jedno je od najintrigantnijih područja. Donald Trump je u trećem braku, a iz prethodnih brakova ima četvero djece.

Iako je njegov odnos sa suprugom Melanijom jako česta tema tabloida, Donald ne krije da obožava svoju kćer Ivanku, kojoj je povjerio važne uloge u Bijeloj kući.

Trump je poznat po neprimjerenim izjavama o ženama, ali mnogi smatraju da su one najgore izrečene upravo o njegovoj kćeri Ivanki.

Tijekom jednog intervjua 2006.godine Trumpa su pitali što bi napravio da vidi Ivanku u Playboyu.

"To bi me razočaralo. Zapravo - ovisi što bi vidio. Mislim da Ivanka to ne bi učinila, iako ima lijepu figuru. Rekao sam već - da Ivanka nije moja kći, vjerojatno bih je zaveo", rekao je. 

Jednom prilikom komentirao je i njezine grudi, a otkrio je i da su prirodne.

"Nije bila na povećavanju grudi. Znao bih da je. Zašto? Zar izgleda malo previše? Pa uvijek je izgledala pohotno", rekao je Trump.

Često je isticao i da je Ivanka za njega najljepša žena na svijetu.

"Mnogi kažu da je Charlize Theron najljepša, ali za mene je to moja kći Ivanka. Pogledajte je, visoka je 180 cm", izjavio je jednom prilikom.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara