Bizarna reklama koja "uspoređuje žene s kravama" razbjesnila gledatelje

Bizarna reklama koja "uspoređuje žene s kravama" razbjesnila gledatelje
Screenshot: Facebook

BIZARNA reklama brenda Elvie u kojoj se predstavlja nova vrsta izdajalica podigla je poprilično prašine na društvenim mrežama. Neki su je gledatelji proglasili "neukusnom" i "čudnovatom". 

Reklama prikazuje nekoliko žena koje plešu s kravama u pozadini noseći pumpe koje se koriste za mužnju krava i uspoređuju se s njima. 

"Izdajanje vas ne bi trebalo potaknuti da se osjećate poput krave za mužnju. Zapjevajte s nama: 'Ovo nije vime, ovo su moje sise'", stoji uz video objavljen na Facebook stranici brenda. 

Reklama za ''neprimjetne'' izdajalice koje se mogu nositi ispod odjeće, privukla je mnogo pozornosti. Dok su se neki zainteresirali za pumpicu u koju navodno stane 150 mililitara mlijeka, druge je ova reklama zgrozila i razljutila. 

"Čudnovato je. Ja dojim i nikad se nisam zbog toga osjećala kao krava, već kao žena", "Zašto bi se žene koje doje trebale uspoređivati s kravama?", "Čudna i odvratna reklama, osobito ako se sjetimo horora koje proživljavaju krave u mliječnoj industriji kako bi ljudi mogli piti njihovo mlijeko", "Snimili ste ovu reklamu iskorištavajući životinje koje će biti ubijene kad više ne budu mogle davati mlijeka. Ispumpavanje vlastitog mlijeka je ništa u usporedbi s tim. Ovaj video je odvratan", bili su neki od komentara. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara