Bjelovarska obitelj u strahu od mračnih sila: "Netko je aranžirao mali grob"

Bjelovarska obitelj u strahu od mračnih sila: "Netko je aranžirao mali grob"
Screenshot: Bjelovar.live

DEMONI, nečisti duhovi, zle sile, zlobni ljudi s lošim namjerama ili, pak, nešto posve treće ili četvrto… Sve od nabrojenog, a još i mnogo više, palo je na um članovima obitelji Novoselac koji već pet godina pokušavaju pronaći odgovor na misteriozne, naizgled paranormalne i neobjašnjive fenomene koji se događaju na njihovom imanju u Rovišću kraj Bjelovara, piše bjelovar.live.

Putem tog regionalnog portala Dean Novoselac odlučio je podijeliti s javnošću strah i patnju svoje obitelji koju, tvrdi, netko sustavno maltretira i time dovodi do ludila. Novoselac kaže kako im netko ili nešto već pet godina svakoga dana na stepenicama ispred ulaza u obiteljsku kuću ostavlja grumene zemlje, sitno kamenje, maramice umrljane krvlju i poruke ispisane na toliko sićušnim komadićima papira da ih je gotovo nemoguće dešifrirati.

U čitavoj priči najčudnije su tvrdnje članova obitelji da u svih pet godina, osim u jednoj prilici kad su navodno uspjeli tek vidjeti leđa mlađe muške osobe s kapuljačom koja je bježala iz dvorišta, nikada drugog u dvorištu vidjeli nisu. Često su čuli korake, primanje za kvaku na ulaznim vratima kuće, bilo je tu i stravične buke koja je dopirala s tavana… No, nikada nisu nikoga zamijetili na ulaznim vratima. Premda su, kako tvrde, stražarili satima i danima na prozoru ne bi li vidjeli tko im ispred ulaza podmeće stvari.

Za pomoć obraćali su se i policiji, koja nije mogla napraviti ništa osim zapisnika o događaju. Dean je za bjelovarski portal, što je potvrdila i njegova majka, pomoć potražio i od lokalnog svećenika koji im je posvetio čitavu kuću. No Dean kaže kako se već istog dana dogodilo isto. Na trijemu su opet pronašli krv, zemlju i kamenčiće, a povrh toga nekoliko grančica cvijeća otkinutog s njihovog vlastitog trijema. Gotovo kao da je netko, smatra Dean, aranžirao mali grob.

Kako je iskreni vjernik, svaki prozor i svaka vrata na kući je zaštitio krunicama te ikonama Isusa i Djevice Marije. Sve u nadi kako će sebe i obitelj zaštititi od nečistih sila...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara