Blagdan za oči: Maja pokazala noge u showu "Zvijezde pjevaju"

Blagdan za oči: Maja pokazala noge u showu "Zvijezde pjevaju"

IAKO su je u nekoliko navrata priznali kao izvrsnog glazbenog pedagoga, Jelena Radan i u drugom je pokušaju osvajanja pobjede u showu "Zvijezde pjevaju" ostala kratkih rukava. "Pozdrav našoj malobrojnoj publici", rekla je nakon što je s Pjerom Žardinom, "starim rockerom" koji ipak nije uspio osvojiti glasače, napustila natjecanje. Ipak, puno se više pričalo o Maji Blagdan, koja je nakon dvadeset godina na estradi pokazala noge, a netko se konačno usprotivio žiriju - Jacques je Rajka Dujmića zamolio da mu ne diskriminira partnericu.

"Mila nije profesionalac"

Idilični show u kojem i najtemperamentniji izvođači poslušno slušaju nekad ne pretjerano suvisle komentare žirija nakratko je prekinuo Jacques, koji se usprotivio Rajku Dujmiću. Pokretač Novih fosila Jacquesa i njegovu partnericu Milu Elegović nazvao profesionalcima, a pjevač mu je odgovorio: "Već treći put zaredom nas nazivate profesionalcima i izdvajate Milu od ostalih. Ona nije profesionalac, ona je glumica koja pjeva u mjuziklima, dakle, s countryjem i većinom ovih stilova nema veze".

Bilo je, naravno, negodovanja i na račun Husa Hasanefendića, koji više ne diskriminira samo zato što neki pjevaju na engleskom. Sad mu se ne sviđa ni country - glazbeni stil zadan propozicijama. "Nedostaje mi entuzijazma u ocjenjivanju ovog", odmah je u početku rekao i najavio niz prigovora, od kojih većina nije imala smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martina Tomčić najviše je hvalila Nikšu Kušelja: "Svaki put zinem i tek se u pola izvedbe probudim, ti si fantastičan! Pravo otkriće!". Zajedno s Ivanom Kindl, zvijezda "Konjanika" osvojila je najviše glasova od stručnog žirija, a loše nisu prošli ni Željko Tomac i Maja Blagdan, najviše spominjana osoba večeri. Inače čedna Maja, koja je karijeru izgradila odjevena u haljine primjerenije zrelijim kolegicama, pojavila se u minici i s HTV-ovim spikerom otpjevala "I Love Rock And Roll".

Uz gubitnike Pjera i Jelenu, najgore su prošli Marijana Batinić i Giuliano, koji u showu opstaju očito zahvaljujući njihovom toliko često spominjanom "splitskom lobiju". Ipak, minica Maje Blagdan zasjenila je sve pokušaje "ispjevavanja" i trud kojeg je većina parova uložila u izvedbe - još jedan dokaz da ženski aduti ipak najviše pale, pa čak i uoči blagdana na državnoj televiziji.

O showu "Zvijezde pjevaju" iz backstagea uskoro više na blogovima Ivane Kindl i Marije Husar!

D.K.
Foto: HRT

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara