Blago nesuđene Đokovićeve djevojke: Leryn Franco ispala sisa na reviji

Blago nesuđene Đokovićeve djevojke: Leryn Franco ispala sisa na reviji

LERYN FRANCO, 26-godišnja paragvajska missica i bacačica koplja, zatekla je (i oduševila) muškarce i fotografe na jednoj modnoj reviji kada joj je u trenutku kada je zakoračila na modnu pistu, baš kao nekoć i našoj Nives Celzijus, iz haljine ispala sisa. Međutim, ljepotica iz Južne Amerike odradila je, unatoč incidentu, posao vrlo profesionalno - prošetala se do kraja piste, s osmijehom na licu kao da se ništa nije dogodilo! Leryn Franco našla se usred medijske pažnje kada je na Olimpijskim igrama u Pekingu procurila vijest kako ova ljepotica ljubuje sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem, a pojedini mediji su tvrdili kako su Leryn i Đokovića presreli u romantičnoj šetnji Olimpijskim selom, te kako su se tom prilikom držali za ruke, međutim, fotografiju koja bi takvo što dokazala, javnosti nisu ponudili.

Franco, koja je na Olimpijadi pratila sve Đokovićeve mečeve, te je za Novaka strastveno navijala iz srpske olimpijske lože, nedavno je, za paragvajske medije izjavila kako su ona i Đoković samo dobri prijatelji, te je naglasila kako bi voljela kada bi ostali u kontaktu, ali je navela da govora o romansi između nje i slavnog tenisača nema. "Istina je, bili smo zajedno u dnevnom boravku u Olimpijskom selu, ali nije istina da smo se šetali i držali za ruke. Novak i ja smo dobri prijatelji i nadam se da ćemo prijatelji i ostati", Leryn je paragvajskim medijima pokušala objasniti prirodu svojeg odnosa sa srpskim tenisačem.

"Novak Đoković je drag dečko, ali mi smo samo prijatelji!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leryn je Đokovića pohvalila, te ga okarakterizirala kao "krasnog mladića i dobrog prijatelja" dodavši kako i uz najbolje namjere, između nje i Đokovića ne može biti ništa više osim prijateljstva jer žive na suprotnim stranama svijeta, a uz to, Đoković je konstantno na putu. "Novak je jako skroman. Njegov život je uzbudljiv i on stalno putuje. Nas dvoje živimo potpuno različite živote i potičemo iz potpuno različitih sredina. Osim toga, u ovom trenutku prioritet u mojem životu je sport, a ne ljubav", izjasnila se.

Bivša pratilja Miss Paragvaja i natjecateljica svjetskog izbora za Miss bikini, s Đokovićem ili bez njega, bila je sportašica koja je svojim izgledom podigla najviše medijske prašine, bez obzira na Đokovića i sportske uspjehe - u Pekingu je u svojoj disciplini, bacanje koplja, zauzela 51. mjesto, od ukupno 52. prijavljene natjecateljice. Đoković, s druge strane, o prirodi svojeg odnosa s paragvajskom ljepoticom nije se izjasnio - službeno, on je još uvijek u vezi sa studenticom iz Milana, Jelenom Ristić, a njihova romansa traje već pune tri godine. Međutim, novinari ne prestaju kopati po Đokovićevom ljubavnom životu - osim sa Franco, Đokovićeva su povezivali sa izvjesnom novosađankom Slađanom Damjanović, koja se prošlo proljeće naveliko raspričala o svojoj romansi sa teniskim asom, koju je on opovrgnuo.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara