Blamaža: Lažni Luka Nižetić organizirao izbor za Miss Facebooka

Blamaža: Lažni Luka Nižetić organizirao izbor za Miss Facebooka

NA VRLO popularnoj internetskoj stranici Facebook, koja vam dopušta da kreirate vlastiti profil pomoću kojega se dopisujete s drugim ljudima i upoznajete osobe koje također imaju profil, netko tko se potpisuje imenom Luke Nižetića kreirao je posebnu grupu pod nazivom "Miss Facebook CRO 2008", natječaj na koji se do sada prijavilo 350 djevojaka željnih titule Miss Facebooka koju biraju ostali korisnici te stranice putem svojih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, da bi izbor bio barem malo lakši, od 350 prijavljenih djevojaka u finalu ih je ostalo samo 20, a pobjednicu će putem ostavljenih komentara izabrati 2700 registriranih članova ove grupe. Izbor Miss Facebooka još je u tijeku, a moderator grupe ostavio je otvorenom mogućnost prijave novih djevojaka u izbor. Glavni promotor i grupe i ovog izbora osoba je koja se koristi imenom pjevača Luke Nižetića pa prijavljene cure nerijetko pomisle kako Luka sebi traži novu curu i nadaju se osobnim susretom s njim. Menadžerica pravog Luke Nižetića tvrdi da je iznenađena postojanjem ovakve grupe te oštro opovrgava bilo kakvo Lukino sudjelovanje u istom.

"Luka Nižetić na Facebook stranici nema izrađen svoj profil, a prema mojim saznanjima postoje čak tri osobe koje se potpisuju njegovim imenom. Cijela ova priča postaje vrlo zanimljiva, no moram naglasiti da Luka nipošto ne stoji iza ovog projekta i izbora", izjavila je za Slobodnu Dalmaciju Lukina menadžerica Ema Guševac. Bilo kako bilo, djevojke su objeručke prihvatile poziv na sudjelovanje u izboru za Miss te željno iščekuju komentare korisnika grupe, a na izbor se osim ljepotica prijavilo i nekoliko šaljivaca koji su se u njega progurali raznim neprimjerenim fotografijama, poput one na kojemu je tamnoputa djevojka sa busenom dlaka ispod pazuha.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara