Blanka Vlašić skratila kosu: "Ako vas ne voli s kratkom kosom, neće ni s dugom"

Blanka Vlašić skratila kosu: "Ako vas ne voli s kratkom kosom, neće ni s dugom"
Foto: Instagram

BLANKA VLAŠIĆ ne pojavljuje se često u javnosti, ali svojim je obožavateljima na društvenim mrežama morala pokazati svoju novu frizuru. Usput im je udijelila i svoje mišljenje o ljubavi.

"Ako Vas neće voljeti s kratkom kosom, neće Vas voljeti niti s dugom… Stoga je nosite kako VI želite! #shorthairdontcare #ownit", poručila je Splićanka.

Sportašica je ljetos sudjelovala na 29. Mladifestu koji se održavao u Međugorju te otkrila da joj je vjera u potpunosti promijenila karijeru i život.

"Kao nažalost većina mladih nakon sakramenta pričesti i krizme udaljila sam se od crkve, jednostavno sam odlučila da mi Bog ne treba, da sam dovoljna sama sebi i koncentrirala sam se samo na sport. Moj cilj bio je biti najbolja na svijetu i biti najbolja svih vremena", rekla je.

Ispričala je da je preobraćenje doživjela na parkiralištu.

"Tamo, na tom pustom parkiralištu, za vrijeme njegova monologa koji sam ja poslušala dogodilo se moje obraćenje. To nije bilo potaknuto nekim mojim pitanjem, to je bio dar. Izljev Duha Svetoga koji je promijenio cijeli moj život, mene cijelu iz korijena. Ne volim izraz da sam pronašla Boga, jer ne mogu pronaći onog koji je mene pronašao prvi. Prisjetila sam se Boga, svog Spasitelja. Bog mi se smilovao. Ubrzo sam isplakala svoj prijašnji život. Otišla sam prvi put u crkvu na misu, ispovjedila se i pričestila. I to je bila moja prva misa nakon toliko godina", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara