"Bljak" u kuhinji Jezikove juhe

Foto: RTL

KONOBA "Megaron" u Vukovaru se našla na putu Stephana Macchija i ekipe Jezikove juhe. Vlasnik restorana, ujedno i jedini konobar u konobi, pozvao je Stephana u pomoć jer ne zna gdje je problem. Stephan je to mjesto jedva pronašao, a kada je napokon stigao, odmah se bacio na rješavanje problema.

Osim što konoba ima loš marketing, reklame na objektu u kojem posluje nigdje nema. Neprimjereno opremljena kuhinja upotpunjuje ambijent koji odiše amaterizmom umjesto profesionalnošću. Šefica kuhinje, Vesna, svakodnevno vodi bitku sa svojom pomoćnom radnicom, Marušom, koja je svojim prevrtljivim ponašanjem gastrostručnjaka Stephana dovela do ludila. Kušavši Marušino jelo, kuhar nije moga reći ništa drugo osim "bljak", što je potvrdila i sama Maruša nakon što je probala svoje "delicije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoć u kuhinji konobe "Megaron" je nužno potrebna s toga je Stephan odlučio odraditi nekoliko razgovora za posao kako bi pomogao vlasniku u pronalasku novih zaposlenika. Mirna i  unaprijed pomno isplanirana završna večer ipak se izjalovila. Stephan je ovog puta odlučio pomoći vlasniku u posluživanju gostiju, dok će djevojke u kuhinji ipak raditi po svome. Treću epizoda "Jezikove juhe" gledajte sutra, 29. ožujka na RTL-u.

>Tema: Jezikova juha: Članci, fotografije, videoclipovi

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara