Blogere napali zbog opasne fotke u planini: "Prirodna selekcija na djelu"

Blogere napali zbog opasne fotke u planini: "Prirodna selekcija na djelu"
Foto: Instagram

PAR influencera Kelly i Kody sa svojih 180 tisuća pratitelja rado dijele fotke s putovanja, no ovaj put njihovi fanovi nisu bili previše impresionirani. Jedna im je fotka zasmetala zbog opasnosti kojoj su se njih dvoje izložili kako bi je snimili. 

Na fotki Kelle pozira na rubu litice iznad jezera na koju je oslonjena samo jednom nogom, dok je Kody, sjedeći na litici, pridržava rukama. Fotka je snimljena na litici kod lagune Humantay u Peruu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KELLY + KODY (@positravelty) on

"Fotka je stvarno super, ali trebali biste je nazvati 'prirodna selekcija na djelu' jer to i jest", "Nije bitno jeste li se samo poigrali perspektivom i što za vas nije bilo opasnosti. Razumijete li vi koliku moć imate? Ovim ponašanjem potičete druge koji se ne znaju igrati perspektivom. Netko bi mogao poginuti dok vas oponaša. Influenceri ste, utječete na ljude", "Riskirate živote za manje od 100 tisuća lajkova. Nesreće se događaju bez obzira na iskustvo i na povjerenje", prigovarali su im neki pratitelji, ali bio je i onih koji na ovoj fotki nisu vidjeli ništa loše. 

"Potičemo vas na rizik, na pomicanje granica negativnosti i opresije na putu do ispunjenog života. Nikad si nemojte dozvoliti da vam oni koji se sami ne usude živjeti govore kako da živite. Postoji razlika između riskiranja života i riskiranja kako biste živjeli život. Mi znamo koji je naš izbor, znate li vi?" napisali su Kelly i Kody uz fotku. 

Inače, ovo im nije prvi put da su izazvali ljutnju pratitelja ovakvom fotkom. Sličnu su snimili i tijekom njihovog boravka u indonezijskom Ubudu gdje su pozirali na rubu infinity bazena u još opasnijoj pozi

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara