Bobby Brown u zatvoru zbog kršenja uvjetne kazne

PJEVAČ Bobby Brown mora odslužiti dodatnih devet dana u zatvoru jer je za vrijeme uvjetnog puštanja na slobodu vozio u pijanom stanju.

Pjevač se pojavio na sudu u narančastoj zatvorskoj uniformi. U zatvoru je od petka navečer, kad je uhićen u restoranu Atlanta gdje je večerao sa svojom ženom pop-divom Whitney Houston.

Sudac Wayne Purdom odredio je da Brown mora odsjediti u zatvoru 14 dana, s tim da je već odslužio pet dana.

Upozorio je pjevača da će, ne bude li se ponašao u skladu s uvjetnim puštanjem na slobodu, sljedeći put posljedice biti puno strože.

Čeka ga zatvorska kazna od 120 dana, od koje će vjerojatno morati odslužiti 90. Pjevač se ispričao sudu, a zbog dobra vladanja mogao bi ipak biti pušten ranije na slobodu.

Nalog za uhićenjem za Browna je izdan nakon što je njegov socijalni radnik rekao da se pjevač nije pridržavao uvjeta pod kojima je na slobodi. Brownovi odvjetnici rekli su sudu da je on dolazio na sastanke anonimnih alkoholičara te da je obavljao društveno koristan rad.

Brown je zatvoren u siječnju nakon što je priznao krivnju za vožnju u pijanom stanju 1996. Pjevač svjetski poznatih hitova 2000. godine u floridskom je zatvoru odsjedio 26 dana zbog kršenja uvjetnog puštanja na slobodu nakon incidenta u jednom noćnom klubu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara