Bodybuilder saznao da je postao meme na internetu, njegova reakcija je hit

Bodybuilder saznao da je postao meme na internetu, njegova reakcija je hit
Foto: Instagram

KAD JE kolosalni bodybuilder Søren Falby saznao da je postao meme na internetu, savršeno je reagirao.

"On ti pljusne mamu, što ćeš napraviti?" piše uz fotografiju koju je tetovirani danski div pronašao na internetu, no nije mu se svidjela pa je odlučio reagirati. To je napravio tako što je objavio fotografiju s mamom, uz prigodnu poruku.

"Neću pljusnuti ničiju mamu... Volim svoju mamu do smrti i ona bi me ubila da ikad pljusnem ženu. Fotografija mene i moje majke", napisao je, a njegov komentar postao je viralan.

Istu fotografiju podijelio je na Instagramu još 2017. kad je mami čestitao rođendan, a i iz te objave vidi se kako je u pitanju "div nježnog srca". "Volio bih da svi možete upoznati moju mamu. Ona je najdivnija osoba na svijetu i jako je volim", napisao je tada.

Osim brojnih fotografija tjelovježbi i svog isklesanog tijela, Søren na Instagramu dijeli i fotografije s curom Malene Larsen te sa svojim predivnim psima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Søren Falby (@falby1) on

Na jednoj fotografiji čak nosi haljinu svoje cure, čime je pokazao i da se voli našaliti. No pljuskanje nečije majke za njega je bilo previše, što je dao do znanja i jučer nakon što je priča počela kružiti internetom.

Pokazao je kako mu je drago da sad internetom kruži i njegov odgovor, ali i istaknuo da je "originalni meme sjeban" te da "mrzi to što se njegova fotografija koristi za takvu vrstu sranja". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Søren Falby (@falby1) on

"Neću pljusnuti ničiju mamu, djevojku, ujaka, baku ili bilo kojeg drugog člana obitelji... Hvala vam", zaključio je objavu koju je podijelio sa svojih više od 160 tisuća pratitelja te se nazvao "maminim dječakom".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara