Bogati stranac odbija napustiti Hrvatsku zbog misteriozne Splićanke

KAD JE 40-godišnji Keith van der Spuy, državljanin Južne Afrike nizozemskog podrijetla, ugledao misterioznu crnokosu Splićanku koja je na Bolu čekala katamaran za Split, umalo mu je stalo srce.

Iako je bilo predviđeno da se vrati kući, Keith već gotovo mjesec dana kruži Splitom u potrazi za damom koja ga je očarala i ne namjerava otići sve dok ju ne upozna, piše Slobodna Dalmacija.

Van der Spuy inače je predsjednik vaterpolo saveza Južne Afrike i trgovac nekretninama, a misterioznu djevojku ugledao je 22. kolovoza na Bolu dok je čekao polazak katamarana za Split.

"To je bio katamaran koji je popodne oko šest, sedam sati kretao prema Splitu. Sjedio sam čekajući polazak i tada sam je ugledao. Primijetio sam da čita knjigu moje omiljene autorice Ayn Rand, ali ne znam koju jer je naslov bio na hrvatskom." – ispričao je očarani Keith novinarima "Slobodne", pa dodao: "A kad me je pogledala, znao sam da je ona ta prava, ostalo je čista kemija."

Iako su se Keith i crnokosa Splićanka gledali od trenutka kad su im se pogledi sreli, nije joj pristupio jer je bila u društvu svog dečka koji je primijetio poglede nesuđenog para, zbog čega je uslijedila velika svađa.

Zaljubljeni stranac vidio je djevojku svojih snova još jedanput, u splitskom kafiću "Tribua". Tamo mu se nasmiješila i nestala u gužvi, a otad ju bezuspješno traži po svim splitskom kafićima i disko klubovima.

"Ona ne zna ništa o meni, kao niti ja o njoj, ali ne mogu prestati misliti na nju. Možda je udana i ima djecu, ne želim joj stvarati nikakve probleme, samo bih je htio vidjeti i popričati s njom. Ako mi kaže da se gubim, da ne želi imati posla sa mnom, u redu, ali želim je vidjeti." – kaže beznadno zaljubljeni trgovac nekretninama, koji je novinarima pokazao i dva velika briljanta od kojih misli napraviti naušnice i pokloniti ih ženi koja ga je toliko očarala.

"Tražim je već mjesec dana i neću otići iz Splita dok je ne pronađem, pa makar mi trebalo pet godina."- zaključio je van der Spuy, koji moli da mu se djevojka koju je vidio javi na broj telefona 098/1837-665.

(Izvor fotografije: Slobodna Dalmacija)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara