Bogovi su pali na tjeme: Napokon objavljene fotke Angelininih blizanaca

Bogovi su pali na tjeme: Napokon objavljene fotke Angelininih blizanaca

ČASOPIS People pobijedio je u medijskom licitiranju za objavu ekskluzivnih prvih fotografija Knoxa Leona i Vivienne Marcheline, novorođenih blizanaca Angeline Jolie i Brada Pitta, koje su tom američkom časopisu prodane za nevjerojatnih 15 milijuna dolara. Isti je časopis prije dvije godine za nešto manje od pet milijuna dolara otkupio fotografije Angelinine prve biološke kćerkice Shiloh. Fotografije blizanaca People je u Sjevernoj Americi objavio jutros u svom novom izdanju, a časopis Hello! dobio je pravo objavljivanja u ostalom dijelu svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U svom novom izdanju časopis People svojim čitateljima diljem Sjeverne Amerike donosi ekskluzivni intervju s Brangelinom i fotografije njihovih novorođenih blizanaca, Knoxa Leona i Vivienne Marcheline, a cijela se priča rasteže na čak 19 stranica specijalnog izdanja. Fotografije je osim Peoplea objavio i časopis Hello! koji je dobio pravo objavljivanja u Velikoj Britaniji, ali i u ostalim dijelovima svijeta. Na fotkama se, osim Knoxa i Vivienne, pojavljuju i ostala djeca zvjezdanog para, Maddox, Zahara, Pax i Shiloh. Angelina i Brad dobiveni će novac donirati u dobrotvorne svrhe, a nagađa se da bi par novac mogao uplatiti na račun vlastitih dobrotvornih organizacija, fundaciji "Jolie-Pitt" i "Make it Right Foundation", organizaciji kojoj je svrha pomoći u obnovi grada New Orleansa kojega je uništio uragan Katrina.

Kum novorođenim blizancima bit će biti frontmen grupe U2, pjevač Bono Vox. Izvor blizak slavnom paru novinaru Sunday Mirrora je otkrio kako Angelina i Brad Bona iznimno cijene - Brad je veliki obožavatelj U2-a, a Angelina je naprosto očarana Bonovim humanitarnim radom i njegovim nastojanjima da svijet učini "boljim mjestom" te ga smatraju savršenim uzorom za svoje novorođene blizance. Knox Leon i Vivienne Marcheline rođeni su prije tri tjedna u bolnici u Nici, a upravo je Bono navodno bio taj koji je nervoznog oca Brada Pitta držao za ruku u vrijeme kada je Angelina u bolnici očekivala porod. Kum najnovijih počasnih građana Nice sa zadovoljstvom je prihvatio ponudu i slavnom paru predložio da pod njegovim krovom organiziraju i krstitke - kako bi Bonova uloga u životu Knoxa Leona i Vivienne Marcheline dobila i službenu potvrdu.

K.H., V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara