Bojan Jambrošić: Grudnjake obožavateljica držim iznad kreveta!

Tekst: V.V.
Foto:  Index, RTL

VEĆ smo puno puta  pisali o Bojanu Jambrošiću, pjevačkom talentu kojeg je iznjedrila prva sezona glazbenog realityja koji se donedavno uspješno emitirao na RTL televiziji. Međutim, zanimanje javnosti, a pogotovo curica, za Bojanov privatni život ne prestaje, a Bojan se, što vrijeme više odmiče, u ulozi zvijezde i zavodnika snalazi sve bolje. "Zvijezda sa stažom ću biti tek kada mi izađe prvi album", priča Bojan, ali i priznaje da je već i bez nosača zvuka itekako osjetio svoj zvjezdani status.

Bojan se, kaže, ne boji konkurencije, niti novih talenata koje će RTL u novoj sezoni HTZ-a tek otkriti. "na estradi ima dovoljno mjesta, ne bojim se", kaže. Također, ispričao je da se, u onim rijetkim trenucima kada mu je teško, obraća RTL-u, Dallasu, a najčešće Foxu osobno. "Kad sam popričao s njim privatno, jako mi se svidio. Nije isti privatno kao što je bio u showu. privatno se isto zeza, ali vidi se da zna što radi", ispričao je.

A o obožavateljicama...

"Ne trebam se previše braniti, dam autogram, slikam se s obožavateljicama. Ne trebam imati bodyguarda, kao u početku. ne izlazim toliko često van, nekako sam stalno na snimanjima ili nastupima. Jedva čekam doći doma zaspati. Preko interneta dobivam takve ljubavne poruke, lijepo je to čuti...", priča Bojan za Stars i nastavlja: "Iznad kreveta mi vise brojni crveni i crni grudnjaci koje su mi cure pobacale na stage".

Bojan se pohvalio i da već sad ima svoju službenu stranicu. "Sestra je glavna i odgovorna za to... Ona je taj internet promotor, sama pazi na to. Ne kaže se uzalud, krv nije voda...", priča. "Na turneji je bila ludnica. U svakom gradu je bilo sve bolje i bolje. U Osijeku je, možda zbog zatvorenog prostora, bila najveća buka. U Rijeci su se rušile ograde... Publika je bila najzahtjevnija u Splitu, oni su baš čekali dobru izvedbu da zaplješću. Zadar je bio poseban jer je bio prvi", zaključuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara